• 1/1 Hansaplast Vízhólyagtapasz termék képe
 • 1/1 Hansaplast Vízhólyagtapasz termék képe

Hansaplast Vízhólyagtapasz 5 db.

0.0
0 Megtekintések.
Kimagaslre
azonnali fs
kimagasls ellen
48 erő
gyorsabb gynhetően
a vízhólyag mihamarabbi elmulasztásáért

Termékleírás

Vízhólyagtapasz – Ismerje meg a továbbfejlesztett terméket!

A Hansaplast Vízhólyagtapasz hidrokolloid gél párnájának köszönhetően megvédi az érintett bőrterületet és csökkenti a fájdalomérzetet. A gél párna, mely optimális környezetet biztosít a sebgyógyuláshoz, kitűnő nedvszívó képességgel rendelkezik, azért hogy a vízhólyagban lévő folyadékot felszívja és egy gél állagú védőréteget biztosítson a tökéletes sebgyógyuláshoz.
A vízhólyagtapasz védelmet nyújt a cipőnyomás ellen is, segít a további bőrkárosodás megelőzésében és védi a bőrt a piszok és a baktériumok ellen, melyek a tapasz használata nélkül a sebbe juthatnának.
A Hansaplast ragasztási technológiájának köszönhetően a termék 48 órán át a helyén marad. Mindezek mellett extra vízálló és izzadásálló tulajdonságokkal rendelkezik.
A megújult, könnyű termékhasználatot biztosító felvitel gyors, gyűrődésmentes felragasztást tesz lehetővé, hogy még kényelmesebb legyen a vízhólyagtapasz használata akkor is, ha Ön épp úton van.

Dr. Kuhlmann szakértő tippjei – Mi segíti a vízhólyag mihamarabbi elmúlását?

 • nem ajánlott az öngyógyítást alkalmazni, úgymint: kiszúrni a vízhólyagot vagy eltávolítani a bőr felső rétegét, mert ez fertőzést okozhat
 • a már kialakult vízhólyagokat fertőtleníteni kell
 • a vízhólyagtapaszt megtisztított, száraz felületre kell felragasztani
 • felragasztás után enyhén nyomja a bőrre a tapaszt
 • ne távolítsa el a tapaszt, várja meg, amíg az magától leválik a bőrről

99%-a ajánlja
8.244 gyógyszerész asszisztenssel végzett termékhasználati teszt eredménye: 99%-uk ajánlaná a terméket.

Bőrgyógyászok által igazolt hatékonyság
Klinikai tanulmányok igazolják a termék kimagaslóan bőrbarát tulajdonságait.

Használata

Hogyan használjuk?

 1. Megtisztított, száraz bőrre ragassza fel.
 2. Enyhén nyomja a tapaszt a bőrre, majd simítsa el. A vízhólyagtapaszt csak akkor kell cserélni, ha az magától leválik a bőrről.

 

Ha a vízhólyag már szemmel látható, a tapaszt a hólyag közepére helyezze. Ha a vízhólyag már kifakadt, fertőtlenítse a területet. Ha cukorbeteg, konzultáljon orvosával a termék használata előtt.

Csomagméret

Termék  Típus  Méret  Mennyiség
Termék: SOS Vízhólyagtapasz 5 db.
 Típus: Package Size Image  Méret:  5,8 cm x 3,4 cm  Mennyiség:  5 darab

Gyakran Ismétlődő Kérdések (5)

 • 1. Hogyan alakul ki a vízhólyag?

  A vízhólyagok többnyire olyan területeken alakulnak ki, amelyek hosszú ideig nyomásnak és súrlódásnak vannak kitéve, például sportolás során vagy új cipő viselésekor. A nyomás és dörzsölődés miatt a bőr felső rétege (epidermisz) előre-hátra mozog az alatta lévő rétegen. A két bőrréteg között rés keletkezik, amelybe folyadék szivárog és vízhólyag alakul ki.
 • 2. Mi a vízhólyag legjobb kezelési módja?

  Ha a vízhólyag már kialakult, a területet védeni kell a további nyomástól és szennyeződéstől. Az SOS Vízhólyagtapasz hidrokolloid technológiájával felszívja a vízhólyag folyadékot és optimális, nedves sebgyógyulási környezetet teremt, amely lehetővé teszi, hogy a seb gyorsabban gyógyuljon és regenerálódjon. Mindeközben biztonságosan elzárja és védi a vízhólyagot a piszoktól és baktériumoktól. A vízhólyagtapasz megakadályozza a további nyomást és enyhíti a fájdalmat.
 • 3. Fel kell nyitnom a vízhólyagot? Mit kell tennem, ha véletlenül kiszakadt?

  A vízhólyagot nem kell felnyitni, mert a vízhólyag tető véd a további fertőzéstől. Ha ki is szakadt, a megmaradt bőrréteget akkor sem szabad eltávolítani. Mindkét esetben fontos, hogy megvédjük a sebet a külső hatásoktól és szennyeződéstől. Az érintett területet gondosan meg kell tisztítani és szárítani, mielőtt a tapaszt alkalmazzuk. Ha a vízhólyag már kiszakadt, javasoljuk a további fertőtlenítést. Az SOS Vízhólyagtapasz hidrokolloid technológiájával enyhíti a nyomás és dörzsölődés által keltett fájdalmat, és optimális, nedves sebgyógyulási környezetet teremt, ami lehetővé teszi, hogy a seb gyorsabban begyógyuljon. A gyógyulási folyamat során a vízhólyag biztonságosan elzárt és védett a piszoktól és baktériumoktól.
 • 4. Használhatok gyógykrémet a sebtapasz alatt?

  Nem. Javasoljuk, hogy ne használjon semmilyen kenőcsöt, bőrkrémet vagy egyéb terméket a tapasz alatt, mivel az csökkentheti a termék tapadásának hatékonyságát.
 • 5. Milyen gyakran kell cserélnem a vízhólyagtapaszt?

  Az SOS Vízhólyagtapasz hidrokolloid technológiájával optimális nedves sebgyógyulási környezetet teremt, ami lehetővé teszi, hogy a seb gyorsabban begyógyuljon. Annak érdekében, hogy a gyógyulási folyamatot ne zavarjuk meg, hacsak nem jelentkeznek a fertőzés jelei, a kötést több napig a helyén kell hagyni és csak akkor kell kicserélni, ha magától leválik.

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó cikkek