Image

Hansaplast - Márka

3 perc olvasási idő
Mutass többet
Üdvözöljük a Hansaplast teljesen új, online világában! A Hansaplast a világ egyik legmegbízhatóbb márkája a sebkezelés területén. Megbízható termékeket, okos megoldásokat és újításokat kínálunk Önnek. Azt szeretnénk, hogy Ön egyszerűen csak élvezze az aktív életet, és ne kelljen aggódnia a kisebb kényelmetlenségek, sérülések miatt. Most megtudhatja, hogyan birkózhat meg velük, legyen szó vízhólyagról vagy apró sebről. A GYORS SEGÍTSÉG menüpont alatt gyors és megbízható válaszokat adunk, illetve néhány szakértői tippet is talál. A MAGAZIN részben, amelyet Önnek állítottunk össze, böngészhet és többet is megtudhat a sebkezelésről, lábápolásról, valamint arról, hogy hogyan őrizze meg egészségét sportolás és más aktív tevékenység közben. Klikkeljen és találja meg a válaszokat akív életviteléhez.

Segítség kisebb kényelmetlenségek esetén

Az élet nem mindig zökkenőmentes, de küldetésünk az, hogy Ön zavartalanul haladhasson előre: a Hansaplast szinte minden kisebb kényelmetlenségre kínál megfelelő megoldást. Meg fog lepőni, mi mindent fejlesztettünk ki élete könnyebbé tétele érdekében: tudja meg, hogyan kerülheti el vagy csökkentheti a hegeket, a Hansaplast Foot Expert termékek hogyan segíthetnek megszabadulni a bőrkeményedéstől, a vízhólyag tapasz miként segít, hogy Ön továbbsétálhasson... Klikkeljen, és fedezze fel a sok izgalmas újítást, amely segít bőre és lába egészségének megőrzésében.

Brand range new

Hansaplast - Tapasztalat és szaktudás

Tehát, ki is a Hansaplast?

Image
A Beiersdorf központja Hamburgban - a Hansaplast otthona
Image
Honnan származnak ötleteink? Kutatási és fejlesztési központunkból, ami szintén Hamburgban található.

Mi vagyunk a világ egyik vezető bőrápolási cége, a hamburgi székhelyű Beiersdorf egészségügyi márkája. A Hansaplast hosszú utat tett meg az első Beiersdorf ragtapasz óta, amelyet 1882-ben fejlesztettek ki, amikor Paul Beiersdorf bejelentette az első ragtapasz szabadalmat. Ez volt a haladás, minőség és innováció által vezérelt, folyamatos sikertörténet kezdete.

Több mint egy évszázada
gondoskodunk a sebgyógyításról
és bőrápolásról.

A több mint 125 év során a Beiersdorf óriási tapasztalatra és szaktudásra tett szert a sebkezelés terén, mindvégig törekedve a sebgyógyítás és bőrápolás fejlesztésére.

A minőség a kiindulópontunk

Napjainkban az 1922-ben alapított Hansaplast az egyik legmegbízhatóbb sebtapaszmárka Európában. A Hansaplast termékek mindig is kimagasló minőségükről voltak ismertek világszerte. Hansaplast, Elastoplast és Curitas márkanéven több mint 200 jól bevált és tesztelt terméket és innovációt forgalmazunk Németországtól Chiléig, az Egyesült Királyságtól Ausztráliáig. A ragtapaszok és sebkötözők mellett a termékválaszték magában foglal jól bevált régi és innovatív termékeket is, amelyek megoldást nyújtanak a láb problémáira, a sportsérülésekre, a fájdalomra és a húzódásokra. Nemzetközi márka, amelyben Ön és egész családja is megbízhat, mert kiváló minőségű, modern megoldásokat kínál a mindennapi élet kihívásaira és kisebb kényelmetlenségeire.

A márka, amiben megbízhat

Innováció és hagyomány ötvözete

Image
Állandóan újítások után kutatunk: Kutatócsoportunk munka közben Hamburgban
Image

Szóval, hogyan jutottunk el egyetlen kis ragtapasztól idáig? A Hansaplast üzleti tevékenységének középpontjában mindig is az innováció és kutatás, a tradíció és a legfrissebb tudományos fejlesztések ötvözése állt: a Beiersdorfnál a több mint 125 év során a bőrápolás, a sebkezelés és tapaszok terén felhalmozott tudományos és kozmetikai know-how minden általunk kifejlesztett Hansaplast sebtapaszban benne van. Vevőink bízhatnak ebben és nap mint nap profitálhatnak belőle.

Mire törekszünk?
INNOVÁCIÓRA és KIVÁLÓSÁGRA

A folyamatos kutatásoknak és a legújabb technológiáknak köszönhetően termékeink magas színvonalúak és megfelelnek az igényes fogyasztók egyéni igényeinek. Az örökké változó világ elvárásainak mindig megfelelve, innovációra és kiválóságra törekszünk mindenben, amit teszünk.

Történetünk

Egy modern vállalat története: ismerje meg a Beiersdorf egészségügyi üzletágának több mint 125 éves történetének főbb eseményeit és mérföldköveit egyetlen pillantás alatt.Weboldalunk célja, hogy általános információkkal szolgáljon, semmiképp sem kívánjuk helyettesíteni az orvosi vagy szakértői tanácsadást. Ilyen tanácsért kérjük, forduljon háziorvosához vagy szakorvosához! A Beiersdorf AG nem vállal felelősséget semmilyen, a jelen weboldalon található információk alapján végrehajtott cselekedetért.