• 1/1 Hansaplast Silver Active Lábspray termék képe
 • 1/1 Hansaplast Silver Active Lábspray termék képe

Hansaplast Silver Active Lábspray

0.0
0 Megtekintések.
Hatdelem a kellemetlen szagok ellen
antibakterinhetően
megbsa ellen
seglyozni
cipőbe is lehet fjni

Termékleírás

Silver Active lábspray

A Hansaplast Silver Active lábspray ezüst ionokat tartalmazó aktív hatóanyag összetétele hatékony védelmet nyújt az izzadás, a baktériumok elszaporodása és a kellemetlen szagok kialakulása ellen. Az antibakteriális hatású ezüst ionok meggyengítik a baktériumok sejtmembránjait, lelassítják az anyagcsere folyamatait és roncsolják a DNS szerkezetük, ezáltal a baktériumok nem tudnak tovább növekedni. Így a lábspray 72 órás védelmet biztosít a kellemetlen szagok kialakulása ellen, hogy Ön bárhol és bármikor nyugodtan levehesse a cipőjét. A Hansaplast Silver Active lábspray alkoholmentes termék, nem irritálja a bőrt.

A terméket cukorbetegek is használhatják.
Bőrgyógyászok által igazolt hatékonyság Klinikai tanulmányok igazolják a termék kimagaslóan bőrbarát tulajdonságait.

Összetevők

Butane, Isobutane, Propane, Cyclomethicone, Aluminum Chlorohydrate | Aqua, Citric Acid, Silver Citrate, Disteardimonium Hectorite, Dimethicone, Octyldodecanol, Persea Gratissima Oil, Citronellol, Linalool, Butylphenyl Methylpropional, Limonene, Alpha-Isomethyl Ionone, Parfum

Használata

Hogyan használjuk?

Az az ideális, ha reggel, a láb megtisztítását követően használja. Használat előtt rázza fel jól és tartsa 15 cm távolságra!

Csomagméret

Termék  Típus  Mennyiség
Termék: Silver Active
 Típus: Package Size Image  Mennyiség: 150 ml

Frequently Asked Questions (7)

 • 1. Hogyan alakul ki a lábszag?

  A láb izzadhat, ezért kellemetlen szagok alaklulhatnak ki. Ez mindenkivel előfordulhat, nincs miért szégyellni magunk! Mivel általában zoknit és zárt cipőt hordunk, minden láb izzad, ez szinte természetes. A kellemetlen lábszag az izzadás és a baktériumok elszaporodásának következménye. Talpunkon sokkal több izzadtságmirigy található, mint testünk bármely részén (kb. 500/cm2). Maga az izzadtság nem kellemetlen szagú, azonban a zokni vagy a zárt cipő viselése miatt a mikroorganizmusok ideális, meleg és nedves környezetben szaporodhatnak. A baktériumok anyagcseréjének végterméke okozza a kellemetlen szagok kialakulását.
 • 2. Mi a különbség egy normál lábdezodor és egy izzadásgátló lábsray között?

  Az izzadtságmirigyek miatt lesz a lábfejünk nedves, mivel ezek biztosítják a bőr megfelelő hidratációját, és zokniban vagy zárt cipőben ezek erősebben termelik az izzadtságot. A lábfejen kialakuló izzadtság savas, erős szaga más, mint a hónaljban termelődő izzadtság, mivel a bőr mikroflórája más a két testterületen. A Hansaplast Silver Active lábspray termékben lévő ezüst ionok csökkentik a baktériumok elszaporodását, melyek a kellemetlen lábszag fő okozói. A termékben megtalálható alumínium só származékok pedig az izzadásgátló hatást biztosítják.
 • 3. Hogyan segít a Hansaplast Silver Active lábspray a lábszag megelőzésében?

  A Hansaplast Silver Active lábspray hosszan tartó (48 órás) védelmet nyújt a kellemetlen lábszag kialakulása ellen és felfrissíti a lábakat. A termék ezüst ion hatóanyaga erős gombaölő hatással rendelkezik, még kis mennyiségben is, és csökkenti a baktériumok elszaporodását, mely a lábszag kialakulásának legfőbb oka.
 • 4. Hogyan használjam a Hansaplast Silver Active lábspray terméket?

  Reggelente, zuhanyozás után célszerű használni. Rázza fel a terméket, majd kb. 15 cm távolságból fújja a lábfejére és a talpára.
 • 5. Mit tegyek, ha a lábam extrém módon izzad?

  Mivel a zárt, szintetikus anyagból készült, nem jól szellőző cipőkben és a nyári lábbelikben fokozottabban izzad a lábunk, azt javasoljuk, gyakrabban váltson cipőt és járjon mezítláb, amennyit csak lehet. Az izzadásgátló, antibakteriális hatással rendelkező lábspray termékek (mint pl. a Hansaplast Silver Active lábspray) a mindennapi lábhigiénia részeként segítenek a lábszag kialakulásáért felelős baktériumok számának csökkentésében. Figyeljen oda a lábujjak közötti részre is, mivel itt könnyen kialakulhat az atlétaláb (lábujjközök gombás fertőzése). Továbbá a langyos lábfürdők is frissítőleg hathatnak.
 • 6. Miért használ a Hansaplast ezüst ionokat a Silver Active lábspray termékben?

  Az ezüst ionok antibakteriális hatása közismert, és ezen hatását már évszázadok óta használják. Az ezüst ion technológiát a víz és az étel fertőtlenítésére is használják, de égési sérülések és sebek kezelésére is, valamint konyhai és fürdőszobai eszközök antibakteriális védelmére. Mivel a baktériumok felelősek a nem kívánatos test- és lábszag kialakulásáért, az ezüst ionokat különböző formában (pl. zokniban) alkalmazzák a baktériumok növekedésének megállítására.
 • 7. Hogyan működik az ezüst ion technológia a Hansaplast Silver Active lábspray termékben?

  A Hansaplast Silver Active lábspray termékben használt ezüst ion technológia csökkenti az enzimek és egyéb bakteriális proteinek aktivitását. Továbbá, roncsolja a baktériumok sejtfalát, ami végül megállítja a baktériumok osztódását. Így a lábszag kialakulását biztonságos módon előzhetjük meg, mivel a baktériumok anyagcsere folyamatai okozzák a kellemetlen szagokat.

Kapcsolódó cikkek.