Image

Gondoskodjon róla, hogy lábfeje nagyszerűen érezze magát! – Azért hogy lábfeje egész évben fantasztikusan érezhesse magát - Hansaplast Foot Expert termékek!

2 perc olvasási idő
Mutass többet

Tetőtől talpig gyönyörű

Ön is ismeri ezt a mondást. Akkor mégis hogy lehet, hogy ha ápolásról és a napi fürdőszobai rutinról van szó, a lábfejünknek sokkal kevesebb figyelemmel kell beérnie, mint hajunknak és arcunknak? Sajnos hajlamosak vagyunk arra, hogy lábfejünket csak akkor vegyük észre, amikor fájni kezd, vagy úgy néz ki, hogy az már zavar bennünket. 
Gondoljon erre így: lábunk támogat bennünket, azon állunk, futunk, ugrunk, tornázunk - életünk során valójában kb. 160 000 kilométert teszünk meg lábainkon, tehát, nem gondolja, hogy egy kicsit több ápolást is megérdemelnek?

Hansaplast lábszakértő:
Segítünk, hogy lába a lehető legjobban nézzen ki és jól is érezze magát

Image

Egyszerűbb, mint gondolná: megmutatjuk Önnek, hogy korától és állapotától függetlenül hogyan ápolhatja lábait a legjobban.
A helyi kezelésre vonatkozó tanácsokat adunk a leggyakoribb láb problémákra: hogyan kezelje azokat, esetleg hogyan lehet teljesen megakadályozni azokat, illetve hogyan lehet legalább azt elkerülni, hogy újból előforduljanak. Legyen szó kellemetlen vízhólyagról vagy nyáron izzadó lábról.

A gyönyörű lábhoz
nem kell magas szintű ápolás

Ha időnként megnézi cikkeinket, biztosan talál a gyönyörű és egészséges lábfej megőrzéséhez hasznos tanácsokat és értékes know-how-t, az egyszerű, saját kezű lábápolási gyakorlattól a szakértői tanácsig és túlélési tippekig arra az esetre, ha egy hétvégi városi utazás során egész nap sétálni fog.

Legyen szó akár praktikus csomagolású, utazáshoz ideális vízhólyagtapaszokról vagy high-tech láb izzadásgátlóról, ami 48-órás védelmet nyújt, a Hansaplast Lábszakértő a megfelelő terméket kínálja, amely segít, hogy Önnek egy cseppet se kelljen lába miatt aggódnia. Végülis, nem akarja, hogy a feje azon aggódjon, ami odalent a lábujjaknál történik, igaz?

Miért kell ápolni a lábat?

 

Igen, a lábápolás többről szól, mint a körmök szép pirosra vagy rózsaszínre festéséről. Gondoljon csak mindarra a megterhelésre, amivel lábbőrének meg kell birkóznia a sok sétálás, futás vagy sport során nap mint nap!

Kezdje el ápolni lábait - meghálálják majd!

Image

Lehet, hogy már megtapasztalta, hogy egy új vagy rosszul illeszkedő cipő miatti súrlódás vagy nyomás kellemetlen tyúkszemhez, illetve vízhólyaghoz vezethet, vagy, ha nem hidratálja rendszeresen lábfejét, akkor bőrkeményedése vagy egyéb problémái lesznek, amivel nem akar és nincs is ideje foglalkozni. Ezzel szemben, ha rendszeresen ápolja lábfejét, egy-két megfelelő termék stratégiai segítségével hosszú távú eredményt érhet el. Tényleg igen egyszerű: a lábfejek hidratálása, védelme és ápolása biztosítja, hogy egészségesek és gyönyörűek maradjanak. Mi is azért vagyunk itt, hogy segítsünk.

Higgyen a szakértőnek!

Interview with Dr. Maike Kuhlmann

Image
Dr. Maike Kuhlmann, Kutatás és Fejlesztés, Beiersdorf AG
Orvos szakértőnkkel, Dr. Maike Kuhlmann-nal, a Beiersdorf AG Egészségügyi Kutatás és Fejlesztés részlegének tudományos tanácsadójával a Hansaplast Lábszakértő termékskáláról beszélgetünk.

Mi teszi a Hansaplastot ideális Lábszakértővé?

Nos, a Beiersdorfnál természetesen kivételes, átfogó know-how-val rendelkezünk a gyógyászati bőrápolás és sebgyógyítás terén. Ezzel az örökséggel szinte természetes volt, hogy egy szakértő lábápolási termékcsaládban kombináljuk a gyógyászati bőrápolás és a sebtapaszok terén szerzett ismereteinket és know-how-nkat.
Olvasson tovább

Ez nekem, mint fogyasztónak pontosan mit jelent?

Azt, hogy Ön minden Hansaplast Foot Expert termékkel mindig 125 évnyi szépség- és bőrápolási tapasztalatot kap, a sebtapaszok és sebkezelés know-how-jával kombinálva. A Beiersdorf sok éve élen jár a kutatásban és folyamatosan innovációkkal áll elő. Előfordul, hogy az általunk egy adott területen létrehozott technológia egy másik helyen bukkan elő: például, az általunk kifejlesztett, első vízálló tapasz minden vízhólyagtapaszt használó fogyasztó hasznára válik.
Olvasson tovább

Hogyan biztosítják termékeik minőségét és biztonsági színvonalát?

Bármely Hansaplast Foot Expert termék magas minőséget és kiváló hatásfokot garantál, hiszen előállításuk során szabadalmazott technológiákat alkalmazunk. Termékeink bőrbarát tulajdonsága bőrgyógyászatilag igazolt. A Hansaplast termékek teljesítményét folyamatosan ellenőrizzük és magas minőségi szabványoknak is megfelelnek. Ez természetesen állandó tesztelést jelent. Még akkor is, amikor a termékek már kaphatók a boltokban.
Olvasson tovább

Várhatók további termékek a Hansaplast Foot Expert termékcsaládban?

Persze, folyamatosan fejlesztünk ki új és izgalmas termékeket, mint mondtam, mindig szigorúan figyelembe véve fogyasztóink szükségleteit. Keressék a jövőben várható, számtalan izgalmas innovációinkat!
Olvasson tovább
A Hansaplast termékekre vonatkozó bővebb információért kérjük, lépjen kapcsolatba velünk a info@hansaplast.hu e-mail címen! Olvassa el figyelmesen a termékeink csomagolásában található utasításokat!

Ajánlott termékek