48384_Hansaplast_WUNDHEILSALBE tube
48384_Hansaplast_Wundheilsalbe

Hansaplast Sebkezelő kenőcs

Támogatja a sebek és a sérült bőr gyógyulását

  • (0)
Értékelés írása
  • Elősegítheti az akár kétszer gyorsabb gyógyulást *
  • Segít a hegesedés csökkentésében
  • A sebgyógyulás minden szakaszában használható
  • Nagyon bőrbarát és csecsemők számára is ideális
  • Illatanyagok, színezékek, tartósítószerek és állati eredetű anyagoktól mentes (vegán)

* Egy kezeletlen sebhez képest

Nyomtat

Hansaplast Sebkezelő kenőcs

Egy kenőcs, amely elősegíti és felgyorsítja a kisebb felületű sebek, például vágások, horzsolások és karcolások, valamint az első- és kisebb másodfokú égési sérülések természetes gyógyulását. A Hansaplast sebgyógyító kenőcs felületi nyitott sebek vagy sérült bőr esetén a gyógyulási folyamat bármely szakaszában használható.
A nedves környezet klinikailag bizonyítottan elősegíti és felgyorsítja a természetes sebgyógyulást. A Hansaplast sebkezelő kenőcs lélegző védőréteget hoz létre, amely megóvja sebét a külső behatásoktól, miközben megakadályozza a seb kiszáradását. Klinikailag bizonyítottan elősegíti a seb gyorsabb gyógyulását és csökkenti a hegek kialakulásának kockázatát.
A Hansaplast sebkezelő kenőcs rendkívül bőrbarát. Lágy formulája dermatológiailag tesztelt *, csecsemőknek, gyermekeknek és érzékeny bőrre is megfelelő.
A Hansaplast sebgyógyító kenőcs nem tartalmaz színezékeket, illatokat és állati eredetű anyagokat (vegán). A kenőcs kombinálható a Hansaplast standard tapaszokkal, például a klasszikus, elasztikus, érzékeny és univerzális, valamint a gyermek tapaszokkal.

* Bőrtolerancia dermatológiailag tesztelt.

Összetevők: White Petrolatum, Thin Paraffin Oil, Ceresin Wax, Glycerin, Panthenol, Glyceryl Stearate

A seb piszoktól és baktériumoktól való megtisztítása elengedhetetlen első lépés az optimális gyógyuláshoz. A sebfertőzések elkerülése érdekében fújja a Hansaplast sebkezelő sprayt körülbelül 10 cm távolságról az egész sebterületre. Ha szükséges, ismételje meg, majd óvatosan szárítsa meg a seb környékét.

Fontos: Egy kisebb sebnél hamar eláll a vérzés. Ha ez folytatódik, alkalmazzon több gézlapot, tartsa nyomás alatt a sebét, és forduljon orvoshoz.

Ezután fontos, hogy megvédjük a sebet a külső behatásoktól, például a szennyeződésektől és a baktériumoktól, hogy zavartalan gyógyulást érjünk el. Fedje le a sebét az Ön igényeinek leginkább megfelelő Hansaplast tapasszal vagy Hansaplast steril sebkötéssel. Cserélje le a tapaszt vagy kötszert naponta, kivéve, ha orvosa másképp javasolta. 
Lehet, hogy hasznosnak találja ezt a sebkezelési útmutató cikket.

A Hansaplast sebgyógyító kenőcs rendszeres használatával segítse a seb biztonságos gyógyulását és csökkentse a hegképződés kockázatát, a teljes gyógyulásig. Ez a termék használható nyitott, kisebb felületú sebekre a gyógyulási folyamat bármely szakaszában. Ha szükséges, a seb bevonható Hansaplast szabványos tapaszokkal, például a klasszikus, elasztikus, univerzális vagy érzékeny bőrre szánt verzióval.

Termék  Típus Mennyiség
Hansaplast Sebkezelő kenőcs

3.5g
Hansaplast Sebkezelő kenőcs

20g 
Hansaplast Sebkezelő kenőcs

50g

Gyakori kérdések

Hogyan működik a Hansaplast sebkezelő kenőcs?
A Hansaplast sebkezelő kenőcs támogatja a kisebb felszíni sebek, például vágások, horzsolások, karcolások, első fokú és kisebb mértékű másodfokú égési sérülések gyógyulását egy lélegző védőréteg létrehozásával, amely megakadályozza a seb kiszáradását. Ez optimális nedves sebgyógyulási körülményt teremt, amely elősegíti a bőr természetes gyógyulási folyamatát és csökkenti a hegek kialakulásának kockázatát.
Tartalmaz-e a Hansaplast sebgyógyító kenőcs állati eredetű anyagokat?
Nem. A Hansaplast sebgyógyító kenőcs nem tartalmaz illatokat, színezékeket, tartósítószereket és állati eredetű anyagokat - a termék vegán.
Hogyan kell használni a Hansaplast sebkezelő kenőcsöt?
Óvatosan vigyen fel egy vékony filmréteget a Hansaplast sebkezelő kenőcsből napi egy-két alkalommal. Higiéniai okokból ügyeljen arra, hogy a tubus nyílása ne érintkezzen a sebeivel vagy más felületekkel. Rendszeresen ismételje meg, a végleges gyógyulásig. A Hansaplast sebgyógyító kenőcs a gyógyulási folyamat bármely szakaszában használható. Ha szükséges, fedje le a sebet Hansaplast sebtapasszal vagy kötszerrel. Cserélje a tapaszt, vagy kötszereket naponta, kivéve, ha orvosa másként javasolja.
Használható-e a Hansaplast sebkezelő kenőcs ezüstöt tartalmazó sebtapaszokkal kombinálva?
A Hansaplast sebgyógyító kenőcsöt nem szabad aktív összetevőket tartalmazó termékekkel együtt használni, azaz a Hansaplast ezüst sebtapaszokkal. A krémek és kenőcsök réteget képezhetnek a sebtapasz és a seb között, amely megakadályozza az ezüstionoknak a sebbe történő átjárását. Ez befolyásolhatja a termék hatékonyságát.
Használhatom a Hansaplast Sebfertőtlenítő Spray-r, mielőtt alkalmazom a Hansaplast Sebkezelő kenőcsöt?

Igen. A Hansaplast sebfertőtlenítő spray alkalmazható Hansaplast Sebkezelő kenőcs előtt. Hansaplast Seebfertőtlenítő spay-vel kapcsolatban nézze meg a termék oldalát itt.

Mi a teendő, ha a sebben fertőzés jelei látszanak?
Nagyobb sebeknél súlyos váladékozás vagy fertőzés jelei esetén orvoshoz kell fordulni. Az orvoshoz való konzultálás akkor is fontos, ha bőrpír, duzzanat vagy fájdalom alakul ki a seb területén, romlik az állapot, vagy a seb gyógyulása néhány napon belül nem kezdődik meg. Bármilyen kétség esetén forduljon orvoshoz.
Mennyi ideig használhatom a Hansaplast sebkezelő kenőcsöt felbontás után?
A Hansaplast sebkezelő kenőcs felbontás után 6 hónapig használható.
 
Használható a Hansaplast Sebkezelő kenőcs csecsemők és gyermekek bőrén?
Igen. A Hansaplast Seebkezelő kenőcs csecsemők és gyermekek számára is alkalmas.

A használattal kapcsolatos részletes információkért olvassa el a betegtájékoztatót.
Nincs értékelés még
Mindig örömmel fejlesztjük tovább termékeinket.
Mondja el véleményét, és értékelje termékeinket!
Értékelés írása

Hansaplast Sebkezelő kenőcs