• 1/1 48384_Hansaplast_WUNDHEILSALBE tube
  • 1/1 48384_Hansaplast_WUNDHEILSALBE tube

Hansaplast Sebkezelő kenőcs

0.0
0 Megtekintések.
Támogatja a sebek és a sérült bőr gyógyulását
Elősegítheti az akár kétszer gyorsabb gyógyulást*
Segít a hegesedés csökkentésében
A sebgyógyulás minden szakaszában használható
Nagyon bőrbarát és csecsemők számára is ideális
Illatanyagok, színezékek, tartósítószerek és állati eredetű anyagoktól mentes (vegán)

* Egy kezeletlen sebhez képest

Részletek

Hansaplast Sebkezelő kenőcs

Egy kenőcs, amely elősegíti és felgyorsítja a kisebb felületű sebek, például vágások, horzsolások és karcolások, valamint az első- és kisebb másodfokú égési sérülések természetes gyógyulását. A Hansaplast sebgyógyító kenőcs felületi nyitott sebek vagy sérült bőr esetén a gyógyulási folyamat bármely szakaszában használható.
A nedves környezet klinikailag bizonyítottan elősegíti és felgyorsítja a természetes sebgyógyulást. A Hansaplast sebkezelő kenőcs lélegző védőréteget hoz létre, amely megóvja sebét a külső behatásoktól, miközben megakadályozza a seb kiszáradását. Klinikailag bizonyítottan elősegíti a seb gyorsabb gyógyulását és csökkenti a hegek kialakulásának kockázatát.
A Hansaplast sebkezelő kenőcs rendkívül bőrbarát. Lágy formulája dermatológiailag tesztelt *, csecsemőknek, gyermekeknek és érzékeny bőrre is megfelelő.
A Hansaplast sebgyógyító kenőcs nem tartalmaz színezékeket, illatokat és állati eredetű anyagokat (vegán). A kenőcs kombinálható a Hansaplast standard tapaszokkal, például a klasszikus, elasztikus, érzékeny és univerzális, valamint a gyermek tapaszokkal.

* Bőrtolerancia dermatológiailag tesztelt.

Összetevők: White Petrolatum, Thin Paraffin Oil, Ceresin Wax, Glycerin, Panthenol, Glyceryl Stearate

Alkalmazás

Image

1. Tisztítás

A seb piszoktól és baktériumoktól való megtisztítása elengedhetetlen első lépés az optimális gyógyuláshoz. A sebfertőzések elkerülése érdekében fújja a Hansaplast sebkezelő sprayt körülbelül 10 cm távolságról az egész sebterületre. Ha szükséges, ismételje meg, majd óvatosan szárítsa meg a seb környékét.

Fontos: Egy kisebb sebnél hamar eláll a vérzés. Ha ez folytatódik, alkalmazzon több gézlapot, tartsa nyomás alatt a sebét, és forduljon orvoshoz.

Olvasson tovább
Image

2. Protect

Ezután fontos, hogy megvédjük a sebet a külső behatásoktól, például a szennyeződésektől és a baktériumoktól, hogy zavartalan gyógyulást érjünk el. Fedje le a sebét az Ön igényeinek leginkább megfelelő Hansaplast tapasszal vagy Hansaplast steril sebkötéssel. Cserélje le a tapaszt vagy kötszert naponta, kivéve, ha orvosa másképp javasolta. 
Lehet, hogy hasznosnak találja ezt a sebkezelési útmutató cikket.

Olvasson tovább
Image

3. Gyógyulás

A Hansaplast sebgyógyító kenőcs rendszeres használatával segítse a seb biztonságos gyógyulását és csökkentse a hegképződés kockázatát, a teljes gyógyulásig. Ez a termék használható nyitott, kisebb felületú sebekre a gyógyulási folyamat bármely szakaszában. Ha szükséges, a seb bevonható Hansaplast szabványos tapaszokkal, például a klasszikus, elasztikus, univerzális vagy érzékeny bőrre szánt verzióval.

Olvasson tovább

Kiszerelés

Termék  Típus Mennyiség
Termék: Hansaplast Sebkezelő kenőcs
 Típus: Package Size Image Mennyiség: 3.5g
Termék: Hansaplast Sebkezelő kenőcs
 Típus: Package Size Image Mennyiség: 20g 
Termék: Hansaplast Sebkezelő kenőcs
 Típus: Package Size Image Mennyiség: 50g

GYIK (8)

Kapcsolódó termékek