A legkedveltebb Hansaplast termékeinket válogattuk össze erre az évre is, hogy mindenki megtalálja a saját és szerettei bőrének legmegfelelőbb összeállítást. 
Ajándékcsomagunk most plusz egy terméket tartalmaz, ami a sebgyógyítás elengedhetetlen eszköze! A csomagban Hansaplast Extra Robust sebtapaszt adunk ajándékba.
Tartós védelmet nyújt
Vízálló és erős anyag
Rendkívül rugalmas és légáteresztő
Szuper erős tapadás

A csomag tartalma AJÁNDÉK!
 

 

 

Támogatja a sebek és a sérült bőr gyógyulását

Egy kenőcs, amely elősegíti és felgyorsítja a kisebb felületű sebek, például vágások, horzsolások és karcolások, valamint az első- és kisebb másodfokú égési sérülések természetes gyógyulását. A Hansaplast sebgyógyító kenőcs felületi nyitott sebek vagy sérült bőr esetén a gyógyulási folyamat bármely szakaszában használható.

 

Spray antiszeptikus sebtisztításhoz

 

A felszíni sebek is megfertőződhetnek, ha nincsenek hatékonyan megtisztítva. A seb megtisztítása az első lépés az optimális gyógyuláshoz, és minden típusú seb esetén ajánlott.

Hansaplast ajándékcsomag

Amikor a bőr megsérül, károsodik a védőrétege is, és a szennyező anyagok, valamint a baktériumok bejuthatnak a szervezetbe. Ez sebfertőzést idézhet elő, ami további bőrkárosodáshoz és a gyógyulási folyamat elhúzódásához vezethet. Ha nem kezelik gyorsan, a fertőzés átterjedhet a mélyebben levő szövetekre is, és ez még súlyosabb problémát jelenthet. A Hansaplast sebkezelő és gyógyító csomag a teljes kezelést és védelmet biztosítja a sérült bőrnek.

Vissza az oldal tetejére

Hansaplast ajándékcsomag tartalma: 

1. Hansaplast sebkezelő kenőcs

2. Hansaplast sebfertőtlenítő spray

+ AJÁNDÉK Hansaplast EXTRA ROBUST sebtapasz
Javasolt fogyasztói ár: 3.190  Ft 

 
Vissza az oldal tetejére