• 1/1 48782 KIDS_SENSITIVE_ANIMAL
 • 1/1 48782 KIDS_SENSITIVE_ANIMAL

Sensitive Kids gyermek sebtapasz

0.0
0 Megtekintések.
Kisebb sérülések, vágások, horzsolások lefedésére alkalmas hipoallergén sebtapasz, melyet érzékenybőrűek is használhatnak. A különleges Bacteria Shield védelemnek köszönhetően megvédi a sebet a baktériumoktól és a szennyeződésektől.
Biztos tapadást tesz lehetővé.
Hipoallergén
Latexmentes.
Fájdalommentesen távolítható el a bőrről.
Légáteresztő
A sebpárna nem ragad bele a sebbe.
A kívánt méretre vágható.
A színek biztonságosak a gyermekek számára.

Részletek

Sensitive Kids gyermek sebtapasz

Kisebb sérülések, vágások, horzsolások lefedésére alkalmas hipoallergén sebtapasz, melyet érzékenybőrűek is használhatnak. A különleges Bacteria Shield védelemnek köszönhetően megvédi a sebet a baktériumoktól és a szennyeződésektől.

 A sebbe nem ragadó sebpárna védi és puhán kipárnázza a sebet. A  bőrbarát ragasztóanyagnak köszönhetően a sebtapasz a helyén marad, mégis fájdalommentesen eltávolítható.
 

*A Hansaplast sebtapaszok megvédik a sebet a baktériumok és a szennyeződések 99%-ától.

A Hansaplast Sensitive Kids gyermek sebtapasz az első gyermekeknek ajánlott, vágható sebtapasz.

A Hansaplast Sensitive gyermek sebtapasz kiválóan alkalmas az érzékeny bőrön való használatra.
Anyaga puha és légáteresztő.
 

*Bőrtolerabilitása bőrgyógyászatilag bizonyított

Alkalmazás

Image

1. Tisztítás

Tisztítsa meg a sebet a szennyeződésektől és a baktériumoktól – ez az első fontos lépés az optimális gyógyulás feltételeinek megteremtéséhez. A sebfertőzések megelőzésének érdekében Hansaplast Sebfertőtlenítő Spray-vel mintegy 10 cm távolságról fújja be a seb egész területét. Szükség esetén ismétele meg, majd gyengéden törölje szárazra a seb környékét.

Fontos: A kisebb sebek vérzése gyorsan eláll. Ha mégsem, tegyen rá több gézlapot, ezeket nyomja a sebre és kérjen orvosi segítséget.

 
Olvasson tovább
Image

2. Védelem

A következő fontos teendő, hogy a zavartalan gyógyulás érdekében megvédje a sebet a külső hatásoktól, pédául a szennyeződésektől és a baktériumoktól. Fedje le a sebet Hansaplast steril sebtapasszal; válassza azt, amelyik az igényeinek legjobban megfelel. Figyelje a sebet, és ha az orvos másképpen nem rendelkezik, cserélje naponta. További hasznos ismereteket talál a sebkötözésről szóló cikkünkben.

 

Olvasson tovább
Image

3. Gyógyulás

Segítsen a sebnek, hogy biztonságosan, gyorsan és a hegesedés csökkentett kockázatával gyógyulhasson. Használja rendszeresn az Hansaplast Sebkezelő kenőcsöt a seb teljes gyógyulásáig. A kenőcsöt vékony rétegben, naponta egy vagy két alkalommal óvatosan vigye fel. Ügyeljen rá, hogy a tubus nyílása ne érjen hozzá a sebhez. A kenőcs alkalmazását rendszeresen ismételje a seb teljes gyógyulásáig. A Hansaplast sebkezelő kenőcs a gyógyulás bármelyik fázisában használható kisebb, felületi nyílt sebek kezelésére. Szükség esetén fedje le a sebet sebtapasszal, ragtapasszal, kötszerrel vagy vízhólyagtapasszal.

Olvasson tovább

Kiszerelés

 

Termék   Típus  Méret  Mennyiség
Termék  :

Sensitive Kids gyermek sebtapasz

1m x 6cm

(Kötszer hosszúság)

 Típus: Package Size Image  Méret: 10 cm x 6cm
 Mennyiség: 10 db
Termék  :

Sensitive Kids

20 db

(vegyes)

 Típus: Package Size Image  Méret:

19 x 72mm

30 x 72mm

 Mennyiség:

14 db

6 db

GYIK (5)

 • 1. Milyen gyakran kell cserélni a gyerek sebtapaszát?

  Minden más, megszokott elsősegély sebtapaszhoz hasonlóan a gyerekek sebtapaszát is naponta ajánlott cserélni, higiéniai okokból.
 • 2. Jobb hagyni, hogy a kis seb a friss levegőn száradjon meg ahelyett, hogy sebtapaszt teszek rá?

  Az egyik sebápolási mítosz az, hogy a kisebb vágások és horzsolások fedetlenül hagyása és levegőztetése elősegíti gyorsabb gyógyulásukat. Ennek épp ellenkezője igaz! Kutatások kimutatták, hogy a fedett sebek eredményesebben gyógyulnak és az elfertőződés kockázata is kisebb. A Hansaplast termékek védelmet nyújtanak, amíg a seb teljesen be nem gyógyul.
 • 3. Mikor kell orvossal konzultálnom?

  Az alábbi esetekben javasoljuk, hogy konzultáljon egészségügyi szakemberrel:

  • ha a seb mély és erősen vérzik
  • ha a seb fertőzés jeleit mutatja, például vörösödik, meleg, fáj és duzzadt 
  • ha idegen tárgyak ágyazódtak a sebbe
  • állati vagy emberi harapás esetén
  • ha a seb az arcon található
  • ha nincs tetanusz oltása

  és persze minden esetben, amikor kérdése van vagy bizonytalan.

 • 4. Mit kell tenni, ha a sebem elfertőződött és gennyesedik?

  Ha az elfertőződés jeleit észleli, beszéljen egy egészségügyi szakemberrel! Ez nemcsak a genny megjelenését jelenti, hanem a duzzadtságot, vörösödést, forróságot, fájdalmat, viszketést vagy égető érzést is. Fertőzés esetén a seb orvosi ellátást és szakorvosi kezelést igényel.
 • 5. Melyik sebtapaszt használjam, ha érzékeny a bőröm?

  Ha az Ön bőre nagyon érzékeny, javasoljuk a Hansaplast Sensitive vagy a Hansaplast Sensitive Kids termékek használatát. A Hansaplast Sensitive Kids gyermek sebtapaszokat kifejezetten érzékeny bőrre fejlesztették ki, hiszen rendkívül bőrbarát, és hipoallergén termékek.

Kapcsolódó termékek