Állatmintás sebtapasz

  • (0)
Értékelés írása

Kisebb sérülések, vágások, horzsolások lefedésére alkalmas színes gyerektapasz állatfigurákkal, melyet érzékenybőrűek is használhatnak. A különleges Bacteria Shield védelemnek köszönhetően megvédi a sebet a baktériumoktól és a szennyeződésektől.

Nyomtat

Hansaplast állatmintás sebtapasz

Az apró sérülések hozzátartoznak a mindennapi élethez, és a kezelésüknek nem kell bonyolultnak lennie. Egyszerűen csak vigyen egy kis vidámságot a sebkezelés rutinjába az állatfigurás gyerek sebtapaszokkal.

 

 

*A Hansaplast sebtapaszok megvédik a sebet a baktériumok és a szennyeződések 99%-ától.

 

Megbízható sebvédelem

Ne feledje, a színes grafikájú sebtapaszok mögött megbízható sebkezelési szakértelem áll. A színezőanyagok biztonságosak, nem okoznak allergiát és a ragtapaszok fájdalommentesen eltávolíthatók. A rugalmas anyag vízhatlan és megvédi a sebet a szennyeződéstől és a baktériumoktól. A sebtapaszok sebbe nem ragadó, puha sebpárnája óvja a sebet.

 

Tisztítsa meg a sebet a szennyeződésektől és a baktériumoktól – ez az első fontos lépés az optimális gyógyulás feltételeinek megteremtéséhez. A sebfertőzések megelőzésének érdekében Hansaplast Sebfertőtlenítő Spray-vel mintegy 10 cm távolságról fújja be a seb egész területét. Szükség esetén ismétele meg, majd gyengéden törölje szárazra a seb környékét.

Fontos: A kisebb sebek vérzése gyorsan eláll. Ha mégsem, tegyen rá több gézlapot, ezeket nyomja a sebre és kérjen orvosi segítséget.

 

 

A következő fontos teendő, hogy a zavartalan gyógyulás érdekében megvédje a sebet a külső hatásoktól, pédául a szennyeződésektől és a baktériumoktól. Fedje le a sebet Hansaplast steril sebtapasszal; válassza azt, amelyik az igényeinek legjobban megfelel. Figyelje a sebet, és ha az orvos másképpen nem rendelkezik, cserélje naponta. További hasznos ismereteket talál a sebkötözésről szóló cikkünkben.

 

Segítsen a sebnek, hogy biztonságosan, gyorsan és a hegesedés csökkentett kockázatával gyógyulhasson. Használja rendszeresn az Hansaplast Sebkezelő kenőcsöt a seb teljes gyógyulásáig. A kenőcsöt vékony rétegben, naponta egy vagy két alkalommal óvatosan vigye fel. Ügyeljen rá, hogy a tubus nyílása ne érjen hozzá a sebhez. A kenőcs alkalmazását rendszeresen ismételje a seb teljes gyógyulásáig. A Hansaplast sebkezelő kenőcs a gyógyulás bármelyik fázisában használható kisebb, felületi nyílt sebek kezelésére. Szükség esetén fedje le a sebet sebtapasszal, ragtapasszal, kötszerrel vagy vízhólyagtapasszal.

 

Termék  Típus  Méret  Mennyiség
Állatmintás sebtapasz

19x72mm
20 db Sebtapasz
1. Milyen gyakran kell cserélni a gyerek sebtapaszát?
Minden más, megszokott elsősegély sebtapaszhoz hasonlóan a gyerekek sebtapaszát is naponta ajánlott cserélni, higiéniai okokból.
2. Jobb hagyni, hogy a kis seb a friss levegőn száradjon meg ahelyett, hogy sebtapaszt teszek rá?
Az egyik sebápolási mítosz az, hogy a kisebb vágások és horzsolások fedetlenül hagyása és levegőztetése elősegíti gyorsabb gyógyulásukat. Ennek épp ellenkezője igaz! Kutatások kimutatták, hogy a fedett sebek eredményesebben gyógyulnak és az elfertőződés kockázata is kisebb. A Hansaplast termékek védelmet nyújtanak, amíg a seb teljesen be nem gyógyul.
3. Mikor kell orvossal konzultálnom?

Az alábbi esetekben javasoljuk, hogy konzultáljon egészségügyi szakemberrel:

  • ha a seb mély és erősen vérzik
  • ha a seb fertőzés jeleit mutatja, például vörösödik, meleg, fáj és duzzadt
  • ha idegen tárgyak ágyazódtak a sebbe
  • állati vagy emberi harapás esetén
  • ha a seb az arcon található
  • ha nincs tetanusz oltása

és persze minden esetben, amikor kérdése van vagy bizonytalan.

4. Mit kell tenni, ha a gyermek sebe elfertőződött és gennyesedik?

Ha az elfertőződés jeleit észleli, beszéljen egy egészségügyi szakemberrel! Ez nemcsak a genny megjelenését jelenti, hanem a duzzadtságot, vörösödést, forróságot, fájdalmat, viszketést vagy égető érzést is. Fertőzés esetén a seb orvosi ellátást és szakorvosi kezelést igényel.

5. Melyik sebtapaszt használjam érzékeny bőrre?

Ezek a színes tapaszok nagyon bőrbarátak és könnyen eltávolíthatók. A nyomtatáshoz használt színanyagok ellenállnak a nyálnak, az izzadságnak és bizonyítottan biztonságosak a gyermekek számára. Ha gyermekének bőre nagyon érzékeny, javasoljuk a Hansaplast Sensitive vagy a Hansaplast Sensitive Kids termékek használatát. Ezeket a sebtapaszokat kifejezetten érzékeny bőrre fejlesztettük ki, és rendkívül bőrbarát, és hipoallergén termékek.

6. Mely Hansaplast sebtapaszok vízállók és vízhatlanok?

A Hansaplast Aqua Protect, Aqua Protect MED XL/XXL sebtapaszok vízállóak, és mosakodás vagy zuhanyzás közben sem jönnek le.  Minden Hansaplast Universal sebtapasz és a Gyermek sebtapaszok is vízhatlanok.

Nincs értékelés még
Mindig örömmel fejlesztjük tovább termékeinket.
Mondja el véleményét, és értékelje termékeinket!
Értékelés írása