Image

Az első lépés az egészséges lábak felé – A Hansaplast lábápolási termékek segítenek abban, hogy lábai fittek és egészségesek maradjanak. A lábak otthoni ápolása különösen egyszerű, ha szükség szerint lábtapaszokat, lábkrémeket és lábspray-ket használ.

1 perc olvasási idő
Mutass többet

Találjon megoldást bármilyen lábápolási problémára

Sokan hagyatkozunk a lábainkra, hogy A pontból B pontba vigyenek minket. Ennek ellenére ezeket a szorgos lábakat gyakran figyelmen kívül hagyjuk, amikor az ápolásról van szó.

A Hansaplast lábápolási termékcsaládot úgy fejlesztették ki, hogy megadhassa lábainak a megérdemelt odafigyelést. Szabaduljon meg a tyúkszemektől és a bőrkeményedésektől, távolítsa el a száraz bőrt lábairól, vagy kezelje az izzadt és kellemetlen szagú lábakat otthonának kényelmében.

Minden termék kiváló minőségű alapanyagokból és összetevőkből készül, így bízhat a hatékonyságukban.

 

A Hansaplast lendületben tart

1882 óta a Hansaplast számos forradalmi iparági fejlesztést valósított meg. Ma a Hansaplast egy lépéssel előbbre jár a lábápolási igények minden területén.

A gyógyítás és ápolás területén szerzett egy évszázados tapasztalat biztosítja, hogy minden Hansaplast lábápoló termék úgy hat, ahogy az a dobozon szerepel. A kutatásba és fejlesztésbe való  invesztíciók mellett az érintett intézményekkel való együttműködés biztosítja, hogy a Hansaplast lábápolási termékei gyógyulást és védelmet biztosítsanak.

 
Image
A Hansaplast termékcsaláddal otthon is egyszerűen elvégezheti a napi lábápolási rutint.
Önnek is legyenek kéznél a Hansaplast lábápolási termékek, amikor szüksége van rájuk.
 

Kapcsolódó cikkek.

Kiemelt termékek