Image

A Hansaplast sebgyógyítás folyamata – Három egyszerű lépés a sebek biztonságos és gyors gyógyulásáért

1 perc olvasási idő
Mutass többet

Akár csak egy kis vágásról van szó az ujjon, akár összevarrt műtéti sebről, a sebek hozzátartoznak a mindennapi élethez.

Azonban a legtöbben nem mindig biztosak abban, hogy megfelelően látják el saját sebeiket vagy a másokét. Szerencsére a sebek helyes kezelése nem is olyan bonyolult!
A sebek fajtájától, méretétől és helyétől függően a legtöbb sérülést otthon is könnyen el lehet látni. A jó sebkezelés három lépésből áll:

1. Tisztítás: Az első lépés az optimális gyógyulás felé a seb kitisztítása és fertőtlenítése. Tisztítsa meg a sebet a szennyeződéstől, a baktériumoktól és a látható idegen részecskéktől a Hansaplast Sebspray-vel; így megelőzheti a fertőzéseket.
2. Védelem: A második lépés a seb védelme a szennyeződéssel és a baktériumokkal szemben a zavartalan gyógyulás érdekében. Fedje le a sebet Hansaplast sebtapasszal, steril sebkötözővel vagy védőpárnával.
3. Gyógyulás: Harmadik lépésként seítheti a seb biztos, gyors gyógyulását és csökkentheti a hegesedés kockázatát. A seb teljes gyógyulásáig használja rendszeresen a Hansaplast sebgyógyító kenőcsöt.

Kövesse ezt a három egyszerű lépést, mely segít megelőzni a sebfertőzést, gyorsítja a gyógyulást és javítja a gyógyuló bőr megjelenését.
Így biztos lehet benne, hogy mindent megtett önmagáért és a szeretteiért.

Mindig forduljon orvoshoz, ha a seb mély, erősen vérzik vagy a gyulladás jeleit mutatja, például kipirosodik, megduzzad vagy meleg lesz.
Kérjük, vegye figyelembe, hogy – bár ezt a tájékoztatót nagy gondossággal állítottuk össze – tippjeink és tanácsaink semmiképpen nem helyettesíthetik az orvosi tanácsadást és kezelést. Ha egészségügyi gondja van, vagy nem biztos abban, hogy fennáll-e ilyen, forduljon orvoshoz és kövesse az orvosi tanácsokat, függetlenül attól, hogy milyen információkat szerzett erről a weboldalról. Mindig gondosan olvassa el és kövesse a termékeinkhez mellékelt használati útmutatót vagy tájékoztatót.

A termékeinkkel kapcsolatos további információért, kérjük, írjon a következő e-mail címre: Hansaplast@Beiersdorf.com.