A császármetszés életvonal, egy új közös történet kezdete. Az első órával megszépül, mert anya első érintése egy olyan létfontosságú bőrkontaktus, ami kialakítja a kötődést és megalapozza a baba immunrendszerét. Hiánya örökre nyomot hagyhat, nem úgy, mint a császárheg, ami a Hansaplast hegkezelő tapasz segítségével halványítható.

 

A Hansaplast a bőr szakértőjeként kiáll az első érintésért.
Csatlakozz te is és ismerd meg az anyák igazi történeteit!

 
Hansaplast Első Érintés - Interjú Veisenberger Eleonórával ( biológus, dúla, a Császárvonal szakértője):
Petrának császáros anyukaként nem adatott meg az aranyóra lehetősége. A vele készített interjúban megismerheted kisfia születésének történetét.
Tina császáros anyukaként megtapasztalhatta az aranyóra semmihez sem fogható pillanatait. Kattints és nézd meg a vele készített interjúnkat, ahol a szüléssel és aranyórával kapcsolatos tapasztalatait osztja meg.

 

 

Csökkenti a kitüremkedő és elszíneződött hegek láthatóságát

 

 

Távolítsa el a védőréteget a tapasz ragadós oldaláról majd helyezze fel a tiszta, száraz és heges bőrfelületre. Győződjön meg arról, hogy a tapasz a kezelt bőrfelületet teljesen lefedje. 
Ellenkező esetben több tapasz is felhasználható. Kisebb heg esetén a tapasz a kívánt méretre vágható.
Tartsa a tapaszt a heges bőrfelületen legalább 12 órán keresztül, de legfeljebb 24 órán át. Javasoljuk, hogy naponta új tapaszt helyezzen fel a kívánt eredmény eléréséhez. Ha a tapasz szennyeződött és/vagy nem ragad, helyezzen fel újat.

 

 

AZ ELSŐ ÉRINTÉSÉRT