Hansaplast Sebfertőtlenítő Spray

Spray antiszeptikus sebtisztításhoz

 • (0)
Értékelés írása
 • Hatékonyan véd fertőzések ellen
 • Gyors és fájdalommentes alkalmazás
 • A színtelen oldat nem színezi meg a ruhákat
 • A könnyen használható spray fejjel lefelé is működik
 • Rendkívül bőrbarát
Nyomtat

Hansaplast Sebfertőtlenítő Spray

A felszíni sebek is megfertőződhetnek, ha nincsenek hatékonyan megtisztítva. A seb megtisztítása az első lépés az optimális gyógyuláshoz, és minden típusú seb esetén ajánlott.
A Hansaplast sebfertőtlenítő spray egy könnyen használható spray a kisebb akut sebek, például vágások, horzsolások, első- és kisebb mértékű másodfokú égési sérülések és nyitott hólyagok antiszeptikus tisztításához.
Használható krónikus sebek és műtét utáni sebek kezelésére is, az orvos utasításai szerint. Használatával még az alvadt vérrel telt sebkötöző anyag is könnyedén eltávolítható. 
Alkoholmentes, nem okoz fájdalmat alkalmazás során, és nem szárítja ki a bőrt. A Hansaplast Sebkezelő spray fájdalommentes és hatékony módszer a sebek szennyeződésektől és baktériumoktól történő tisztítására, valamint a sebfertőzések megelőzésére.

Nem színezi el a ruházatot, mint a színezett termékek, például jód vagy eozin.
Bőrbarát és gyermekek számára megfelelő Hansaplast sebfertőtlenítő spray hatékony és gyengéd módszer a sebgyógyulás támogatására.
Praktikus spray palackja minden szögben jól működik, ezért ideális az on-the-go elsősegélynyújtáshoz, sporthoz és kültéri tevékenységekhez.

Összetevők: 0,04 % Polihexanid and 0,1 %, Decylglucoside Tenside in Ringer’s solution

A seb piszoktól és baktériumoktól való megtisztítása elengedhetetlen első lépés az optimális gyógyuláshoz. A sebfertőzések elkerülése érdekében fújja a Hansaplast sebfertőtlenítő sprayt körülbelül 10 cm távolságról az egész sebterületre. Ha szükséges, ismételje meg, majd óvatosan szárítsa meg a seb környékét.

Fontos: Egy kisebb sebnél hamar eláll a vérzés. Ha ez folytatódik, alkalmazzon több gézlapot, tartsa nyomás alatt a sebét, és forduljon orvoshoz.

Ezután fontos, hogy megvédjük a sebet a külső behatásoktól, például a szennyeződésektől és a baktériumoktól, hogy zavartalan gyógyulást érjünk el. Fedje le a sebét az Ön igényeinek leginkább megfelelő Hansaplast sebtapasszal vagy Hansaplast steril sebkötéssel. Cserélje le a sebtapaszt vagy kötszert naponta, kivéve, ha orvosa másképp javasolta. 
Lehet, hogy hasznosnak találja ezt a sebkezelési útmutató cikket.

A Hansaplast sebkezelő kenőcs rendszeres használatával segítheti a seb biztonságos gyógyulását és csökkentheti a hegképződés kockázatát a teljes gyógyulásig. Ez a termék használható nyitott, kisebb felületű sebekre a gyógyulási folyamat bármely szakaszában. Ha szükséges, a seb bevonható Hansaplast szabványos tapaszokkal, például a klasszikus, univerzális vagy érzékeny bőrre szánt verzióval.

Termék Típus Méret Mennyiség
Hansaplast Sebfertőtlenítő Spray - 50ml

Gyakori kérdések

 1. Miért használjam a Hansaplast sebfertőtlenítő sprayt?

  A tiszta és megtisztított seb az első lépés az optimális gyógyuláshoz.  A Hansaplast sebfertőtlenítő spray egy könnyen használható spray a kisebb akut sebek, például vágások, horzsolások, első- és kisebb mértékű másodfokú égési sérülések és nyitott hólyagok antiszeptikus tisztításához.
  Használható krónikus sebek és műtét utáni sebek kezelésére is, az orvos utasításai szerint. 
 2. Mennyi ideig használhatom a Hansaplast sebfertőtlenítő spray-t felbontás után?

  A Hansaplast sebfertőtlenítő spray felbontás után 6 hónapig használható.
 3. Alkalmas-e a Hansaplast sebferőtlenítő spray terhes nők vagy a gyermekek számára?

  A Hansaplast sebfertőtlenítő spray teljesen bőrbarát. Terhesség, szoptatás vagy 2 évesnél fiatalabb gyermek alkalmazása esetén, használat előtt  kérdezze meg először orvosát.
  A használattal kapcsolatos részletes információkért olvassa el a betegtájékoztatót.
 4. Hogyan működik a Hansaplast sebkezelő spray?

  A Hansaplast sebkezelő spray gyorsan és fájdalommentesen megtisztítja a sebeket, hogy védelmet nyújtson a fertőzésektől. A színtelen spray fejjel lefelé is könnyen alkalmazható.
 5. Tartalmaz-e a Hansaplast sebkezelő spray alkoholt vagy jódot?

  Nem. A Hansaplast sebkezelő spray nem tartalmaz alkoholt vagy jódot. Színtelen, alkalmazáskor nem ég vagy csíp.
 6. Hogyan alkalmazzam a Hansaplast sebkezelő sprayt?

  A vérzés elállítása után a sebet a spray-vel tisztítsa meg, majd tapasz felhelyezése előtt szárítsa meg. Körülbelül 10 cm távolságból permetezzen a teljes sebterületre.
  Használatával még az alvadt vérrel telt sebkötöző anyag is könnyedén eltávolítható. 

 7. Használható a Hansaplast sebfertőtlenítő spray hagyományos vagy ezüst hatóanyagú ragtapasz felhelyezése előtt?

  Igen. A Hansaplast sebkezelő spray a Hansaplast ezüst hatóanyagú ragtapaszok felhelyezése előtt is használható. A vérzés leállítása után tisztítsa meg a sebet a spray-vel, szárítsa meg a sebet, majd helyezze fel a tapaszt.
 8. Használhatom a Hansaplast Sebfertőtlenítő spray-t, mielőtt alkalmazom a Hansaplast Sebkezelő kenőcsöt?

  Igen. A Hansaplast sebfertőtlenítő spray alkalmazható Hansaplast Sebkezelő kenőcs előtt. További információkért, hasznosnak találhatja a sebgyógyításról szóló cikket.

 9. Mi a teendő, ha a sebben fertőzés jelei látszanak?

  Nagyobb sebeknél súlyos váladékozás vagy fertőzés jelei esetén forduljon orvoshoz. Az orvoshoz való konzultálás akkor is fontos, ha bőrpír, duzzanat vagy fájdalom alakul ki a seb területén, romlik az állapot, vagy a seb gyógyulása néhány napon belül nem kezdődik meg. Bármilyen kétség esetén forduljon kezelő orvosához.
 10. Használható a Hansaplast sebfertőtlenítő spray érzékeny bőrre?

  A Hansaplast sebfertőtlenítő spray teljesen bőrbarát és alkalmas érzékeny bőrre történő alkalmazásra is .
 11. Használhatom operáció után a Hansaplast sebkezelő sprayt?

  Igen, a Hansaplast sebfertőtlenítő spray alkalmas operációk és műtétek utáni sebtisztításra, az orvosok utasításai szerint.
Nincs értékelés még
Mindig örömmel fejlesztjük tovább termékeinket.
Mondja el véleményét, és értékelje termékeinket!
Értékelés írása