Hansaplast Limitált kiadású színes sebtapaszok

  • (0)
Értékelés írása
Sebtapaszok vadonatúj, színpompás grafikával! Válaszd ki a hangulatodhoz, ruhádhoz és egyéniségedhez legjobban illőt, és ne feledd, hogy mi a legfontosabb az életben: ne aggódj, légy vidám! Don’t Worry, Be Happy! 
Nyomtat

Limitált kiadású színes sebtapaszok

A te sebtapaszod – a te stílusod!

Fedezd fel a kiváló minőségű, stílusos és divatos sebtapaszokat! Válaszd ki a hozzád legjobban illő, stílusos védelmet. #colouryourlife

 

 

Limitált kiadású sebtapaszok

A te sebtapaszod – a te stílusod! Vigyél színt az életedbe a Don’t Worry és a Be Happy sebtapaszcsalád vadonatúj grafikáival. Kezeld jókedvűen az apró, mindennapi sérüléseket! Derítsd fel a napod trendi sebtapaszainkkal és legyél mindig divatos! #colouryourlife

Íme a Hansaplast megbízható és stílusos sebvédelme.

Ne feledd, hogy a színezőanyagok biztonságosak, és a tapaszok fájdalommentesen eltávolíthatók. Az anyag rugalmas és vízálló, kiválóan védi a sebeket.

 

 

Don't Worry limitált kiadás

A pasztellszínek, melyeket elegáns, metálfényű elemekkel társítottunk, stílusossá teszik a megjelenésed.

Válaszd ki a kedvencedet a divatos minták széles választékából az öltözékednek és a hangulatodnak megfelelően!

Trusted Wound Protection

 

 

Be Happy limitált kiadás

Most először díszítik afrikai textilminták és népi motívumok a Hansaplast menő ragtapaszait, melyek nagyszerűen védik a sebeket.

Találd meg bohém stílusodhoz illő kedvenc sebtapaszaidat!

Így használd

Az első lépés az optimális gyógyulás felé a seb kitisztítása és fertőtlenítése. Tisztítsd meg a sebet a Hansaplast sebkezelő spray-vel, mely hatékonyan véd a fertőzés ellen. Miután elállt a vérzés, nagyjából 10 cm távolságból fújd be a seb egész területét, hogy eltávolítsd a szennyeződést és a látható idegen részecskéket. Szükség esetén ezt ismételd meg. Ezután gyengéden szárítsd meg a sebet és a környező bőrterületet.

A második lépés a seb védelme a külső hatásoktól, pédául a baktériumoktól és a szennyeződésektől, a zavartalan gyógyulás érdekében. Fedd le a sebet Hansaplast sebtapasszal – anélkül, hogy a tapaszt túlságosan megnyújtanád. Javasoljuk, hogy a sebtapaszt legalább két napig hagyd a helyén.

Figyelmesen olvasd el a termékeink csomagolásán található használati utasítást. Egy tapaszt csak egyszer használj.

Tegyél azért, hogy a sebed biztonságosan, gyorsan gyógyuljon és a hegesedés kockázata alacsony legyen. Használd rendszeresen a Hansaplast Sebgyógyító kenőcsöt mindaddig, amíg a seb teljesen be nem gyógyul. Naponta egy-két alkalommal, vékony rétegben vidd fel a kenőcsöt. Ügyelj rá, hogy a tubus nyílása ne érjen hozzá a sebhez. A kenőcs felvitelét rendszeresen ismételd, amíg a seb gyógyulása be nem fejeződik. A Hansaplast Sebgyógyító kenőcs kisebb, felületi nyílt sebekre a gyógyulási folyamat bármely szakaszában használható. Szükség esetén a sebet be lehet fedni Hansaplast színes sebtapasszal, illetve a megszokott Classic, Elastic, Universal és Sensitive sebtapaszokkal. Egy sebtapaszt csak egyszer használj.

Termék  Típus  Méret  Mennyiség
Limitált kiadású színes sebtapasz

19x72mm
16 sebtapasz

Gyakori kérdések

1. Milyen gyakran kell cserélnem a sebtapaszt?
A szokásos elsősegély sebtapaszokat higiéniai okok miatt általában ajánlott naponta cserélni. Néhány korszerűbb sebtapaszt, mint amilyen a Fast Healing Plaster, mely nedves gyógyulási környezetet biztosít, ajánlott két napig, vagy még tovább a seben hagyni, hogy a gyógyulási folyamat zavartalan legyen.
2. Jobb, ha a kis sebeket hagyjuk megszáradni a szabad levegőn és nem teszünk rá tapaszt?
A sebgyógyulással kapcsolatos téves hiedelmek egyike, hogy a kisebb vágások és horzsolások gyorsabban gyógyulnak, ha fedetlenül, a szabad levegőn hagyjuk őket. Ennek épp az ellenkezője igaz! Kutatások bizonyítják, hogy a sebek hatékonyabban gyógyulnak lefedve, és így a fertőzés veszélye is kisebb. A Hansaplast termékek védelmet nyújtanak mindaddig, amíg a seb teljesen be nem gyógyul.
3. Mikor kell orvoshoz fordulnom?

Javasoljuk, hogy a következő esetekben keress fel egészségügyi szakembert:

  • ha a seb mély és erősen vérzik
  • ha a seb a gyulladás jeleit mutatja, például kipirosodik, meleg lesz, fáj vagy megduzzad
  • ha idegen tárgyak ágyazódtak be a sebbe
  • állati vagy emberi harapás esetén
  • ha a seb az arcon van
  • ha a sérült nem kapott tetanusz elleni védőoltást
  • és természetesen mindig, ha kérdésed van vagy aggódsz valami miatt.
4. Mi a teendő, ha a seb elfertőződik és gyennyesedik?
Ha a fertőzés jeleit észleled, orvoshoz kell fordulnod. Nemcsak a gennyedzés lehet ilyen jel, hanem a duzzanat, a pirosság, a seb forrósága, a fájdalom, a viszketés vagy az égő érzés is. Sebfertőzés esetén orvosi ellátásra és speciális gyógyszeres kezelésre van szükség.
5. Milyen sebtapaszt használjak érzékeny bőrre?

A Hansaplast limitált kiadású, színes sebtapaszai nagyon bőrbarátok és könnyű eltávolítani őket. A felhasznált festékek ellenállnak a nyálnak, az izzadságnak és bizonyítottan biztonságosak még gyermekek számára is.

Nincs értékelés még
Mindig örömmel fejlesztjük tovább termékeinket.
Mondja el véleményét, és értékelje termékeinket!
Értékelés írása