Új
  • 1/1 48763 ELASTIC_FINGERKUPPEN_PFLASTER
  • 1/1 48763 ELASTIC_FINGERKUPPEN_PFLASTER

Rugalmas ujjhegy tapasz

0
0 Megtekintések.
Extra rugalmas Vízlepergető
Extra védelem az ujjaknak

Termékleírás

Rugalmas ujjhegy tapasz

A Hansaplast ujjhegy tapasz rugalmas és vízhatlan sebtapasz, amely speciális pillangó formájának köszönhetően különösen alkalmas az ujjon, ujjhegyen és ujjhajlaton található kisebb sérülések lefedésére. A rugalmas textilből készült tapaszok segítségével a seb könnyen befedhető és a tapasz biztosan a helyén marad.

*A Hansaplast sebtapaszok megvédik a sebet a baktériumok és a szennyeződések 99%-ától.

A rugalmas sebtapasz a kéz mozgásának megfelelően nyúlik.
A sebbe nem tapadó sebpárna megvédi és kipárnázza a sebet.
Erős tapadású, ezáltal a sebtapasz a helyén marad.

Használata

Image

2. Védelem

A következő fontos teendő, hogy a zavartalan gyógyulás érdekében megvédje a sebet a külső hatásoktól, pédául a szennyeződésektől és a baktériumoktól. Fedje le a sebet Hansaplast steril sebtapasszal; válassza azt, amelyik az igényeinek legjobban megfelel. Figyelje a sebet, és ha az orvos másképpen nem rendelkezik, cserélje naponta. További hasznos ismereteket talál a sebkötözésről szóló cikkünkben.

 

Olvasson tovább
Image

3. Gyógyulás

Segítsen a sebnek, hogy biztonságosan, gyorsan és a hegesedés csökkentett kockázatával gyógyulhasson. Használja rendszeresen az Hansaplast Sebkezelő kenőcsöt a seb teljes gyógyulásáig. A kenőcsöt vékony rétegben, naponta egy vagy két alkalommal óvatosan vigye fel. Ügyeljen rá, hogy a tubus nyílása ne érjen hozzá a sebhez. A kenőcs alkalmazását rendszeresen ismételje a seb teljes gyógyulásáig. Hansaplast Sebkezelő kenőcs a gyógyulás bármelyik fázisában használható kisebb, felületi nyílt sebek kezelésére. Szükség esetén fedje le a sebet sebtapasszal, ragtapasszal, kötszerrel vagy vízhólyagtapasszal.

 

Olvasson tovább
Image

1. Tisztítás

Tisztítsa meg a sebet a szennyeződésektől és a baktériumoktól – ez az első fontos lépés az optimális gyógyulás feltételeinek megteremtéséhez. A sebfertőzések megelőzésének érdekében Hansaplast Sebfertőtlenítő Spray-vel mintegy 10 cm távolságról fújja be a seb egész területét. Szükség esetén ismételje meg, majd gyengéden törölje szárazra a seb környékét.

Fontos: A kisebb sebek vérzése gyorsan eláll. Ha mégsem, tegyen rá több gézlapot, ezeket nyomja a sebre és kérjen orvosi segítséget.

 

Olvasson tovább

Csomagméret

 

A termék  típusa  mérete  mennyisége
A termék: Ujjhegy tapasz
(egységes méret)

 

 típusa: Package Size Image  mérete: 44 x 55 mm   mennyisége: 10 tapasz  

Kérdések (6)

Ajánlott termékek

Kapcsolódó cikkek.