Hansaplast Lábgombásodás elleni lábspray

2 az 1-ben oktenidinnel

 • (0)
Értékelés írása

Hosszan tartó védelem a lábszag ellen.

 • Hatékonyan megelőzi az atlétaláb kialakulását
 • Ideális a gyógykezelést kiegészítő ápoláshoz
 • 48 órás erős védelem a szag ellen
 • Gombásodásra hajlamos lábra
 • Alumínium (ACH) nélkül
Nyomtat

Lábgombásodás elleni lábspray 2 az 1-ben

A rendkívül hatékony formula két különböző módon is eredményt ér el. Először is felveszi a harcot a szagot okozó baktériumokkal szemben. A termék 48 órán át erős védelmet biztosít a lábszag ellen. Ugyanakkor az oktenidint tartalmazó formula nagyon jó hatással van a gombásodásra hajlamos lábra. Hatékonyan megelőzi az atlétaláb kialakulását és ideális a gyógykezelést kiegészítő ápoláshoz.

A terméket cukorbetegek is használhatják.


Bőrgyógyászok által elfogadott termék
A termék bőrbarát tulajdonságát klinikai vizsgálatok igazolják.

Összetevők

Butane, Alcohol Denat., Isobutane, Propane, Octyldodecanol, Aqua, Propylene Glycol, Octenidine HCl, Ethylhexylglycerin, Benzyl Alcohol, Coumarin, Parfum

Használati útmutató

Permetezze 15 cm távolságból száraz bőrre, különösen a lábujjak között

Termék  Típus  Mennyiség
Lábgombásodás elleni lábspray 2 az 1-ben

150 ml

Gyakori kérdések

 1. 1. Hogyan keletkezik a lábszag?

  A láb megizzadhat, és ennek következtében kellemetlen szagúvá válhat. Ezt nem kell szégyellni!
  Minden láb izzad, és mivel többnyire zokniba és cipőbe van zárva, a folyamat teljesen természetes. E két tényező kölcsönhatása, valamint a baktériumok jelenléte együttesen okozza a kellemetlen szag kialakulását. A lábon több verejtékmirigy található (hozzávetőlegesen négyzetcentiméterenként 500), mint testünk bármely más részén. Az izzadság önmagában szagtalan, de ha nem tud eltávozni a zokni és a cipő belsejéből, ideális környezetet teremt a meleget és nedvességet kedvelő mikroorganizmusok szaporodásához. A kellemetlen szagot ezeknek a mikroszkopikus lényeknek az anyagcseretermékei okozzák.

 2. 2. Mi a különbség a szokásos dezodor és a lábdezodor között?

  A lábizzadás elsődleges forrásai a verejtékmirigyek, melyek jelentős mennyiségű folyadékot választanak ki, különösen akkor, ha a lábat zokni és zárt cipő fedi. A lábizzadság jellegzetes, sajtra emlékeztető, savas szaga eltér a hónalj izzadságának szagától, mivel a két testtájon eltér a bőr mikroflórája, mely a kellemetlen szagot termeli. A termékek illatanyagait ezért úgy optimalizálták, hogy vagy a lábszag, vagy a kellemetlen hónaljszag ellen hassanak.
 3. 3. Hogyan segít a Hansaplast Lábgombásodás elleni lábspray 2 az 1-ben?

  Az izzadt láb nagyon gyakran kellemetlen szagúváválik. Ezt azok a baktériumok okozzák, amelyek a láb izzadságát rossz szagú komponensekre bontják le. Az antibakteriális formulájú, oktenidint tartalmazó Hansaplast Lábgombásodás elleni lábspray 2 az 1-ben megvédi a lábat azoktól a baktériumoktól, amelyek a kellemetlen szag termeléséért felelősek. A termék használatával a láb friss és higiénikus marad.

  A cipő belsejére jellemző párás környezet ideális szaporodási körülményeket teremt a mikroorganizmusok számára, és ez az atlétaláb kialakulásához vezethet. Ez kellemetlen viszketéssel és a bőr hámlásával járhat. A Hansaplast Lábgombásodás elleni lábspray 2 az 1-ben oktenidint tartalmazó különleges formulája megvédi a bőrt és megelőzi az atlétaláb kialakulását.

 4. 4. Hogyan használjam Hansaplast Lábgombásodás elleni lábspray 2 az 1-ben terméket?

  Először rázza fel a spray palackját, majd a terméket 15 cm távolságról permetezze a lábára.

 5. 5. Mit tehetek, ha a lábam rendkívüli mértékben hajlamos az izzadásra?

  Mivel a zárt, szintetikus anyagból készült, nem-lélegző lábbelik és a zokni nélkül viselt nyári cipők elősegítik a láb izzadását, azt javasoljuk, gyakran váltson cipőt, és amikor csak lehet, járjon mezítláb. 

  A lábdezodor használatakor fokozottan figyeljen a lábujjak közötti területekre, mivel ezek különösen hajlamosak az atlétaláb fertőzésre. A langyos vizű lábfürdők frissítenek, és ha csersavas adalékot (például tölgyfakérget) is tesz a vízbe, csökkentheti a láb izzadását.

Nincs értékelés még
Mindig örömmel fejlesztjük tovább termékeinket.
Mondja el véleményét, és értékelje termékeinket!
Értékelés írása