Intensive Help 2in1
Bőrkeményedés elleni bőrradír

 • (0)
Értékelés írása

A hatékony bőrradírozás és a hidratáló ápolás tökéletes kombinációja

 • a habkő és ásványi só részecskék hatékony bőrradírozást biztosítanak a bőrkeményedés csökkentésére
 • az urea és mandulaolaj összetevők pedig intenzíven ápolják a bőrt, mely puha és selymes tapintású lesz
 • a termék szintetikus hatóanyagokat nem tartalmaz
Nyomtat

Intensive Help 2in1 Bőrkeményedés elleni bőrradír

A Hansaplast Intensive Help 2in1 Bőrkeményedés elleni bőrradír két fázisban segít a bőrkeményedés eltávolításában. Radírozó fázis: a habkő és természetes ásványi só részecskék gyengéden távolítják el a durva, megkeményedett bőrt – szintetikus és egyéb agresszív hatóanyagok alkalmazása nélkül. Ápoló fázis: az urea és mandulaolaj összetevők táplálják és intenzíven ápolják a bőrt, hogy az ismét puha és selymes tapintású lehessen. Az urea hatóanyag a bőr egyik természetes hidratáló faktora, amely segít a nedvesség megkötésében, míg a mandulaolaj segít a bőr puhaságát javítani. A termék egyedi összetétele biztosítja, hogy bőre lábán ismét puha és rugalmas lehessen.

A terméket cukorbetegek is használhatják.


A terméket cukorbetegek is használhatják.
*Bőrgyógyászok által igazolt hatékonyság Klinikai tanulmányok igazolják a termék kimagaslóan bőrbarát tulajdonságait.

Klinikai tanulmányok

A bőr állapota jelentősen javult

A Hansaplast Intensive Help 2in1 Bőrkeményedés elleni bőrradír terméket bőrgyógyászati vizsgálatokkal tesztelték.* A termék összetétele jelentősen javítja a bőr állapotát, illetve a termék hatékonyságát és bőrtolerabilitását (bőrbarát tulajdonságait) is igazolták. Ez a termék hatékonyan és biztonságosan távolítja el a száraz, megkeményedett bőrt a lábakon

A vizsgálatok továbbá igazolták:

 • a termék hatékonyságát száraz, durva, hámló és bőrkeményedéssel rendelkező bőrön
 • hogy a bőrradír jelentősen javítja a bőr hidratációját
 • hogy a termék érezhetően javítja a bőr állapotát (a vizsgálatokban résztvevők visszajelzései alapján)
 • hogy a termék használata a vizsgálat ideje alatt kitűnő bőrtolerabiltást mutatott.

 *Bőrgyógyászati termékhasználati vizsgálat: 33 nő részvételével, akiknek 40%-a cukorbeteg volt hiperkeratolitikus, nagyon száraz, durva bőrrel a lábukon.

Kezelés hatása

Összetevők

Sodium Chloride, Caprylic/Capric Triglyceride, Octyldodecanol, Pumice, C18-36 Acid Triglyceride, Urea, Theobroma Cacao Seed Butter, Polyethylene, Cera Alba, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Stearyl Alcohol, BHT, Geraniol, Citronellol, Limonene, Parfum, CI 42090

Használata

 • Egy mogyorónyi mennyiséget vigyen fel a nedves bőrre, kifejezetten a bőrkeményedéses részre, majd gyengéden masszírozza be.
 • Langyos, bő vízzel öblítse le és törölje meg a lábat.
 •  

  Figyelem, a termék használata során vagy után nőhet a csúszás veszélye!

Kiszerelés

Termék Típus Mennyiség
Hansaplast Intensive Help
2in1 Bőrkeményedés elleni bőrradír

75 ml

Gyakran Ismétlődő Kérdések

 1. 1. Hogyan alakul ki a bőrkeményedés?

  A bőrkeményedés a bőr megvastagodását jelenti, általában a talpon és a sarkakon a leggyakoribb a megjelenése. Bőrkeményedés ott alakul ki, ahol a bőr hosszabb ideig nyomásnak vagy dörzsölésnek van kitéve. Erre a bőr külső rétege, az epidermisz a bőrréteg megvastagodásával, bőrkeményedés kialakulásával reagál.
 2. 2. Veszélyes a túl vastag bőrkeményedés?

  A legtöbb esetben a bőrkeményedés fájdalommentes. De ha túlzott, állandó nyomás éri, a bőr állapota rosszabbra fordulhat és betöredezhet. A kicsi és a közepes mértékű bőrkeményedés csak egy kozmetikai vagy esztétikai probléma, ami főleg akkor zavaró, ha nyitott cipőt viselünk. De ha a bőrréteg jobban megvastagszik, fájdalmassá és zavaróvá válhat.
 3. 3. Mi teszi különlegessé a Hansaplast Intensive Help 2in1 Bőrkeményedés elleni bőrradírt?

  A 2in1 hatás – egyszerre távolítja el az elhalt hámsejteket és puhítja a bőrt. A bőrradír más reszelő eszközökhöz képest kíméletes a bőrhöz és az illata is kellemes.
 4. 4. Miért olyan hatékony a Hansaplast Intensive Help 2in1 Bőrkeményedés elleni bőrradír?

  A radírozó hatású habkő részecskék és a természetes ásványi sók egyedülálló kombinációja eltávolítja a durva, berepedezett bőrfelületet, miközben a tápláló urea hatóanyag és az értékes mandulaolaj gyengéd ápolást biztosít a bőrnek: kondicionálja, puhává és selymessé teszi a bőrt.
 5. 5. Mikor és hogyan használjam a Hansaplast Intensive Help 2in1 Bőrkeményedés elleni bőrradírt?

  A termék használatát hetente 1-3 alkalommal javasoljuk, a láb állapotától függően. Alkalmazza zuhanyzás közben vagy fürdés után, kölönös tekintettel a talp felületére és a sarkakra. Öblítse le, majd törölje szárazra lábát.
 6. 6. Hogyan lesz a Bőrkeményedés elleni termékcsalád segítségével egészséges és sima a lábfeje?

  A Hansaplast Bőrkeményedés elleni termékcsalád tagjai: a bőrradír és a krém a magas koncentrációjú urea hatóanyag és egyéb hatékony összetevők kombinációja, melyek eredményesen csökkentik a bőrkeményedést és hidratálják a bőrt.
  Kezdje a lábápolást a Hansaplast Intensive Help 2in1 Bőrkeményedés elleni bőrradírral: aktív hatóanyagai nemcsak leradírozzák az elhalt hámsejteket, hanem extra védelmet is nyújtanak, hogy lába sima és puha maradhasson. A Hansaplast Intensive Help Bőrkeményedés elleni krém a kimagaslóan hatékony bőrkeményedés-csökkentő 20% UREA hatóanyag és az Aquaporin technológia innovatív kombinációja. A termék hatékonyan és hosszútávon javítja a bőr hidratációját.
 7. 7. Milyen esetben használjam a Hansaplast Bőrkeményedés elleni termékcsalád termékeit?

  Ha Ön...

  • azt vette észre, hogy több a bőrkeményedés a lábán, mint fiatalabb korában és eredményesen meg akar szabadulni tőlük
  • a nyitott cipőkben bőrkeményedés nélkül szeretne megjelenni
  • egészséges és puha bőrt szeretne a lábfején
  • enyhíteni szeretné a bőrkeményedés okozta kényelmetlenséget, esetleg fájdalmat
  • meg szeretné akadályozni, hogy még rosszabbra forduljon a helyzet és tyúkszeme nőjön, vagy a bőrkeményedéstől fájdalmas sebek alakuljanak ki lábfején
 8. 8. Kinek ajánljuk a Hansaplast Intensive Help Bőrkeményedés elleni krémet?

  Fiatal korunkban a lábápoló krémeket arra használjuk, hogy lábfejünket hidratáljuk és kényeztessük. De ahogy idősebbek leszünk, lábunkon a bőr állapota is megváltozik, és ha nem figyelünk oda a bőrkeményedéseinkre, azok egyre nagyobbak lesznek. A Hansaplast Intensive Help Bőrkeményedés elleni krém rendszeres használatával a bőrkeményedések nemcsak megszűnnek, de elő sem jönnek újra, így lábunk bőre puha és ápolt lesz. Ahogy múlik az idő és ahogy az évszakok váltják egymást, lábunk bőre sokféle igénybevételnek van kitéve, állapota és igényei folyamatosan változnak. De a Hansaplast Intensive Help Bőrkeményedés elleni termékcsalád használatával biztosíthatja bőre számára a hámlasztás, a hidratálás és a célzott ápolás hatékonyságát bőrbarát termékekkel.
 9. 9. Szükségem van mindkét termék használatára?

  Mindkét termék önmagában is hatékony, de ha együtt használjuk őket, még jobb eredményt érhetünk el.
 10. 10. Cukorbetegek is használhatják a Hansaplast Bőrkeményedés elleni termékcsaládot?

  Minden Hansaplast lábápolási termék hatékonyságát bőrgyógyászati vizsgálatok igazolják. A Hansaplast Intensive Help Bőrkeményedés elleni krémet száraz bőrű, bőrkeményedésekkel rendelkező alanyokon teszteltük, akik között cukorbetegek is voltak.
Nincs értékelés még
Mindig örömmel fejlesztjük tovább termékeinket.
Mondja el véleményét, és értékelje termékeinket!
Értékelés írása