Intensive Help
Bőrkeményedés elleni krém

 • (0)
Értékelés írása

A krém összetevői hatékonyan csökkentik a bőrkeményedést és hidratálják a száraz, nagyon száraz bőrt

 • intenzív bőrkeményedést csökkentő, mélyhidratáló hatás
 • Aquaporin technológia a bőr hidratációjának optimalizálására
 • érezhető hatékonyság már 4 nap termékhasználat után*
Nyomtat

Intensive Help Bőrkeményedés elleni krém

A Hansaplast Intensive Help Bőrkeményedés elleni krémet kifejezetten a bőrkeményedésekre hajlamos láb bőrének ápolására fejlesztették ki. A termék 20% urea hatóanyagot tartalmaz, mely hatékonyan segít a bőrkeményedés csökkentésében, hidratálja a nagyon száraz bőrt és erősíti a bőr védő (barrier) funkcióit. Az urea, ami természetes módon bőrünk felső rétegeiben is megtalálható, javítja a bőr hidratáltságát. A krém egyedi hatóanyag összetétele hosszútávú eredményt nyújt, hogy lába bőre ismét puha és selymes tapintású lehessen.*


A terméket cukorbetegek is használhatják.
*Bőrgyógyászok által igazolt hatékonyság Klinikai tanulmányok igazolják a termék kimagaslóan bőrbarát tulajdonságait.
Bőrgyógyászok által igazolt.

Klinikai tanulmányok

A bőr állapota jelentősen javult

A Hansaplast Intensive Help Bőrkeményedés elleni krémet bőrgyógyászati vizsgálatokkal tesztelték.* A termék összetétele jelentősen javítja a bőr állapotát, illetve a termék hatékonyságát és bőrtolerabilitását (bőrbarát tulajdonságait) is igazolták. Ez a termék hatékonyan ápolja a száraz, berepedezett bőrt a lábakon.**

A vizsgálatok továbbá igazolták:

 • a termék hatékonyságát száraz, durva, hámló és bőrkeményedéssel rendelkező bőrön
 • hogy a krém jelentősen javítja a bőr hidratációját
 • hogy a termék érezhetően javítja a bőr állapotát (a vizsgálatokban résztvevők visszajelzései alapján)
 • hogy a termék használata a vizsgálat ideje alatt kitűnő bőrtolerabiltást mutatott.

*Bőrgyógyászati termékhasználati vizsgálat: 33 nő részvételével, akiknek 91%-a állította, hogy bőre érezhetően puhább, selymesebb lett 4 napi termékhasználat után.
**Bőrgyógyászati termékhasználati vizsgálat: 55 nő részvételével, akik között volt cukorbeteg is hiperkeratolitikus, nagyon száraz, durva bőrrel a lábán.

A kezelés hatása

Összetevők

Víz, Urea, Glycerin, Sodium Lactate, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Glucoside, Hydrogenated Coco-Glycerides, Caprylic/Capric Triglyceride, Ethylhexyl Cocoate, Octyldodecanol, Cera Microcristallina, Dimethicone, Lactic Acid, Sorbitan Stearate, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Phenoxyethanol, Paraffinum Liquidum, PEG-40 Castor Oil, Sodium Cetearyl Sulfate, Carbomer, Limonene, Citronellol, Geraniol, Parfüm

Használata

Használja naponta kétszer a terméket, körkörös mozdulatokkal vigye fel az érintett bőrterületekre és várja meg, amíg az teljesen beszívódik.

Extra tipp: a tökéletes eredmény elérése érdekében a krém használata előtt használja az Intensive Help 2in1 Bőrkeményedés elleni bőrradír terméket.

Vigyázzon, hogy a termék szembe vagy nyílt sebbe ne kerüljön! 25°C alatt tárolandó.

Kiszerelés

Termék Típus Mennyiség
Hansaplast Intensive Help
Bőrkeményedés
elleni krém

75 ml

Gyakran Ismétlődő Kérdések

 1. 1. Hogyan alakul ki a bőrkeményedés?

  A bőrkeményedés a bőr megvastagodása, általában a talpon és a sarkakon jelenik meg. Bőrkeményedés ott alakul ki, ahol a bőr hosszabb ideig nyomásnak vagy dörzsölésnek van kitéve. Erre a bőr külső rétege, az epidermisz, a bőrréteg megvastagodásával, bőrkeményedés kialakulásával reagál.
 2. 2. Veszélyes a túl vastag bőrkeményedés?

  A legtöbb esetben a bőrkeményedés fájdalommentes. De ha túlzott, állandó nyomás éri a bőrállapot rosszabbra fordulhat, és a bőr berepedezhet. A kicsi és a közepes mértékű bőrkeményedés csak egy kozmetikai vagy esztétikai probléma, ami főleg akkor zavaró, ha nyitott cipőt viselünk. De ha a bőrréteg jobban megvastagszik, fájdalmassá és zavaróvá is válhat.
 3. 3. Mi az az urea és hogyan működik?

  Az urea bőrünk egyik természetes összetevője, mely a felsőbb bőrrétegekben található. Természetes hidratáló faktor, így fontos szerepe van abban, hogy testünk természetes nedvességtartalma biztosított legyen. Az urea nedvességet szállít a bőrsejtekbe, hogy a bőr sima és puha maradhasson. Hidratálásának köszönhetően a bőr megőrzi rugalmasságát. Ezen kívül növeli a bőr nedvességmegkötő képességét, és segít fenntartani természetes védő (barrier) funkcióját. Az urea magasabb koncentrációban keratolitikus (bőrhámlasztó) hatással bír, megpuhítja a megkeményedett bőrrétegeket, ezáltal segítve a hámlást. A természetes és kimagasló hidratáló hatással rendelkező urea hatóanyag tartós és intenzív hidratálást biztosít, így csökkentve a bőrfelület kiszáradását és a bőrkeményedéseket. Az urea tartalmú lábkrémek segítenek regenerálni és újrahidratálni a lábfej bőrkeményedéseit, hogy alattuk a bőr újra puha és rugalmas lehessen.
 4. 4. Mit jelent az Aquaporin technológia?

  A Hansaplast Intensive Help Bőrkeményedés elleni krém a bőrkeményedés-csökkentő urea hatóanyag és az Aquaporin technológia hatékony kombinációja. Ez az összetétel jelentősen javítja a bőrhidratációt és tartós eredményt biztosít. Az Aquaporin technológia jelentése: hatékony hidratáció még a bőr mélyebb rétegeiben is. Fő hatóanyaga a glüko-glicerol, amely bizonyítottan aktiválja (in vitro tanulmányok) a bőrsejtek nedvességcsatornáit (aquaporinok).
 5. 5. Miért ilyen hatékony a Hansaplast Intensive Help Bőrkeményedés elleni krém?

  Azért, mert a termék a bőrkeményedést csökkentő urea hatóanyag (20%) és az Aquaporin technológia innovatív kombinációja. A termék összetétele hatékonyan és hosszútávon biztosítja a bőr hidratációját. Az Aquaporin technológia a glüko-glicerol hatóanyag segítségével serkenti a bőrsejtek nedvességcsatornáinak (aquaporinok) működését (in vitro tanulmányok). Mindössze 4 nap alatt* a lábfej bőre újra észrevehetően puhább és simább lesz.
 6. 6. Mikor és hogyan használjam a Hansaplast Intensive Help Bőrkeményedés elleni krémet?

  Körkörös mozdulatokkal kenje be naponta kétszer (reggel és este) az érintett bőrterületeket, a sarkakat és a talpat, amíg a krém teljesen be nem szívódik. A Hansaplast Intensive Help Bőrkeményedés elleni krémet nem szabad nyílt sebre és vérző vagy elfertőzödött horzsolásokra kenni.
 7. 7. Hogyan lesz az Intensive Help Bőrkeményedés elleni termékcsalád segítségével egészséges és sima a lábfejem?

  A Hansaplast Intensive Help Bőrkeményedés elleni termékcsalád tagjai, a bőrradír és a krém, a magas koncentrációjú urea hatóanyag és egyéb hatékony összetevők kombinációja, melyek eredményesen csökkentik a bőrkeményedést és hidratálják a bőrt. Kezdje a bőrápolást a Hansaplast Intensive Help 2in1 Bőrkeményedés elleni bőrradírral: aktív hatóanyagai nemcsak leradírozzák az elhalt bőrsejteket, de extra védelmet is nyújtanak, hogy lába bőre ismét sima és puha lehessen. A Hansaplast Intensive Help Bőrkeményedés elleni krém a bőrkeményedést csökkentő urea hatóanyag és az Aquaporin technológia innovatív kombinációja. A termék hatékony és hosszú távú hidratációt biztosít a bőr számára.
 8. 8. Milyen esetben használjam a Hansaplast Intensive Help Bőrkeményedés elleni termékcsalád termékeit?

  Ha Ön...

  • azt vette észre, hogy több a bőrkeményedés a lábán, mint fiatalabb korában és eredményesen meg akar szabadulni tőlük
  • a nyitott cipőkben bőrkeményedés nélkül szeretne megjelenni
  • egészséges és puha bőrt szeretne a lábfején
  • enyhíteni szeretné a bőrkeményedés okozta kényelmetlenséget, esetleg fájdalmat
  • meg szeretné akadályozni, hogy még rosszabbra forduljon a helyzet és tyúkszeme nőjön, vagy a bőrkeményedéstől fájdalmas sebek alakuljanak ki lábfején.
 9. 9. Kinek ajánljuk a Hansaplast Intensive Help Bőrkeményedés elleni krémet?

  Fiatal korunkban a lábápoló krémeket arra használjuk, hogy lábfejünket hidratáljuk és kényeztessük. De ahogy idősebbek leszünk, lábunkon a bőr állapota is megváltozik, és ha nem figyelünk oda a bőrkeményedéseinkre, azok egyre nagyobbak lesznek. A Hansaplast Intensive Help Bőrkeményedés elleni krém rendszeres használatával a bőrkeményedések nemcsak megszűnnek, de elő sem jönnek újra, így lábunk bőre puha és ápolt lesz. Ahogy múlik az idő és ahogy az évszakok váltják egymást, lábunk bőre sokféle igénybevételnek van kitéve, állapota és igényei folyamatosan változnak. De a Hansaplast Intensive Help Bőrkeményedés elleni termékcsalád használatával biztosíthatja bőre számára a hámlasztás, a hidratálás és a célzott ápolás hatékonyságát bőrbarát termékekkel.
 10. 10. Szükségem van mindkét termék használatára?

  Mindkét termék önmagában is hatékony, de ha együtt használjuk őket, még jobb eredményt érhetünk el.
 11. 11. Cukorbetegek is használhatják a Hansaplast Intensive Help Bőrkeményedés elleni termékcsaládot?

  Minden Hansaplast lábápolási termék hatékonyságát bőrgyógyászati vizsgálatok igazolják. A Hansaplast Intensive Help Bőrkeményedés elleni krémet száraz bőrű, bőrkeményedésekkel rendelkező alanyokon teszteltük, akik között cukorbetegek is voltak.
Nincs értékelés még
Mindig örömmel fejlesztjük tovább termékeinket.
Mondja el véleményét, és értékelje termékeinket!
Értékelés írása