Készítse fel lábait a tavaszra!

Szakértő tanácsaink segítségével akár 5 nap alatt lábai szépek és egészségesek lehetnek.
A tavasz közeledte azt is jelzi, hogy hamarosan itt a szandálok és a mezítláb járás ideje. A hosszú tél után, mialatt vastag zoknit és zárt cipőket hordtunk, lábai szárazak, bőrkeményedésesek lehetnek, ami nem túl vonzó. Hogy felkészíthesse lábait a tavaszra, egy speciális, 5 napos lábápoló programot javaslunk, mely segít a láb bőrének hidratálásában, hogy azok ismét gyönyörűek lehessenek.

1. nap: Intenzív ápolás lábfürdő és lábkrém alkalmazásával

A lábfürdő tökéletes megoldás, hogy lábainkat intenzíven ápolhassuk. A víz hőmérséklete ne legyen 36°C feletti és 10–15 perc elegendő ahhoz, hogy felkészítsük lábainkat az ezt követő ápolásra. Tulajdonképp a lábápolás a lábfürdő után kezdetét veszi a Hansaplast Intensive Help 2in1 Bőrkeményedés elleni bőrradír használatával, amely urea és mandulaolaj tartalmával segít a megkeményedett bőr eltávolításában. Ezután kényeztesse lábait a Hansaplast Intensive Help Bőrkeményedés elleni krém használatával. Vigyen fel egy vékony réteg lábkrémet lábaira, vegyen fel egy pár zoknit és ugorjon be az ágyba. Reggelre olyan bársonyosan puha lesz lábán a bőr, mint a baba bőre!

Egy kényeztető lábfürdő a Hansaplast Intensive Help 2in1 Bőrkeményedés elleni bőrradír használatával
Kezdje az ápolást egy tápláló lábfürdővel, majd ez után használjon egy intenzíven hidratáló lábápoló krémet.

2-5. nap: Használja a lábkrémet minden egyes nap

Az urea hatóanyag tartalmú lábápoló krémet használja minden nap, rendszeresen. Ez nagyon fontos ahhoz, hogy lábai szépek és egészségesek lehessenek. Dr. Maike Kuhlmann, a Hansaplast Kutatás és Fejlesztés szakembere szerint: „A megfelelően ápolt láb bőre nem csupán puha és szép, hanem sokkal ellenállóbb a súrlódással, cipőnyomással vagy az atlétaláb (lábujjak közti terület gombás fertőzése) kialakulásával szemben." Hozzáteszi még, hogy: „A hidratáló, gyorsan beszívódó lábápoló krémet javasolt reggelente, zuhanyozás után használni. Az intenzívebben ápoló krémet, mint a Hansaplast Intensive Help Bőrkeményedés elleni krém éjszakára használjuk, jól masszírozzuk be a bőrbe."

Fürdés, zuhanyozás után ideális a lábkrém használata
Fontos, hogy minden nap használjunk urea hatóanyag tartalmú lábápoló krémet.

3. nap: A tyúkszemek és a bőrkeményedések intenzív ápolása

Ha lábán már makacs bőrkeményedések és tyúkszemek alakultak ki, amiket nem lehet bőrradírozással eltüntetni, akkor speciális termékek használatára lesz szüksége. A Hansaplast Tyúkszemtapasz szalicilsav hatóanyagot tartalmazó részét kell közvetlenül a problémás bőrterületre ragasztani, hogy felpuhíthassa a vastag, megkeményedett bőrt. Kettő vagy négy nap után a felpuhult bőr könnyen eltávolítható.

A tapasz felragasztása a kislábujjra
A szalicilsav hatóanyagot tartalmazó tapaszok segítenek a makacs bőrkeményedések felpuhításában.

4. nap: A szépen pedikűrözött láb teszi tökéletessé a hatást

A gyönyörű lábhoz most már csak a szép, ápolt körmök hiányoznak. Első lépésként vágja le körmeit. Fontos, hogy ne vágja túl rövidre a körmöket, mert az körömbenövéshez vezethet. Dr. Kuhlmann magyarázata alapján: „Igyekezzen a körmök természetes ívét követve levágni azokat, a széleit pedig reszelje simára.” A köröm egyenetlen felületét egy speciális reszelő segítségével simára reszelheti, a körömágynál lévő bőrt pedig finoman visszatolhatja. Ezután már csak ki kell festenie körmeit.

Körömvágás
Vágja le körmeit, de ne vágja túl rövidre.

5. nap: Elkészült!

Az 5 napos intenzív ápoló program után lábai készek a szezon debütálásra. És hogy egy vízhólyag ne rontsa el a mókát, Dr. Maike Kuhlmann azt javasolja, hogy mindig legyen kéznél egy pár darab vízhólyagtapasz is. A szakértő szerint: „A megújult Hansaplast Vízhólyagtapasz védi a bőrt a cipőnyomástól, 48 órás biztos tapadást nyújt és enyhíti a fájdalmat is aktív gél párnájának köszönhetően.”

Puha, ápolt és egészséges lábak
Lábai most már készek a debütálásra.

Vissza az oldal tetejére

Készítse fel lábait a tavaszra ezekkel a termékekkel

Amikor kisüt a nap, elérkezik a szabadtéri programok ideje. Használja az alábbi termékeket, hogy felkészíthesse lábait a tavaszi debütálásra és egészségesen tarthassa őket a nyári szezon ideje alatt is. A Hansaplast Vízhólyagtapasz azonnal enyhíti a vízhólyag okozta fájdalmat. Csökkentse a tyúkszemek okozta kellemetlen érzést a Hansaplast Tyúkszemtapasz segítségével, ami szalicilsav hatóanyagot tartalmaz. Radírozza és ápolja bőrét egy lépésben a Hansaplast Intensive Help 2in1 Bőrkeményedés elleni bőrradír termékünkkel. A nagyon száraz, bőrkeményedéses lábakat ápolja a Hansaplast Intensive Help Bőrkeményedés elleni krém termékkel, mely tökéletesen hidratálja és puhítja a bőrt.
Hansaplast lábápolási termékek
Vissza az oldal tetejére

A Hansaplast termékekkel kapcsolatos bővebb információkért kérjük, lépjen velünk kapcsolatba az elérhetőség oldalon. Felhívjuk figyelmét, hogy a fenti tippek vagy javaslatok egyike sem helyettesíti az orvosi szaktanácsokat. Figyelmesen olvassa el a termékeink csomagolásán található használati utasítást. Konzultáljon egészségügyi végzettségű szakemberrel, ha fenti tanácsaink nem segítenek vagy ha úgy gondolja, orvosi ellátásra van szüksége.